Uutiset

Autot

Tamlansin Mercedes-Benz Road Show KehäVeholla

Tamlansin henkilökuljetuskalustoa esittelevä Mercedes-Benz Road Show jatkui kesätauon jälkeen ja kiertue vierailee lähes 20 paikkakunnalla Espoosta Rovaniemelle. Näin maamme ammattiautoilijolle avautuu mainio tilaisuus tutustua nykyaikaiseen Mercedes-Benz Vito-, V200- sekä Sprinter-luokan tarjontaan niin taksina, esteettömänä ajoneuvona kuin oppilaskuljetusversioina.

Vantaan KehäVeho järjesti Tamlansin kanssa elokuun lopussa Mercedes-Benz Road Show -taksiaamiaistapahtuman, jossa alan ammattilaisille avautui tilaisuus tutustua henkilökuljetuksen huippu-uutuuksiin Tamlansin ja Vehon asiantuntijoiden opastuksella. Kaunis sää suosi tapahtumaa ja paikalle kerääntyi mukava määrä pääkaupunkiseudun taksiautoilijoita.

Mercedes-Benz vastaa luokan vaatimuksiin

Mercedes-Benzin pikkubussit sekä esteettömät ajoneuvot Tamlansin varustuksella edustavat alan huippua ja vastaavat henkilökuljetusten vaatimuksiin pitkälle tulevaisuuteen. Tamlansin Tuomo Sertti (2. oik.) esitteli yrityksensä valikoimaa Mercedes-Benz Road Show -kiertueella. KehäVehon Matti Karjalainen, Antti Kaunismäki ja Aki Uljas osaavat räätälöidä autoilijoille järkevät ja kustannustehokkaat kokonaisratkaisut.

KehäVehon myyntihenkilökunta kertoi Mercedes-Benzin pikkubussien ja esteettömien taksien kaupan käyneen kuluvana vuonna mainiosti. Erityisesti uuden Sprinter-malliston saapuminen on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja johtanut jo kymmeniin kauppoihin. Vito-mallisto vastaa puolestaan hieman pienemmän kokoluokan vaatimuksiin ja mielenkiintoinen V-sarja täydentää onnistuneesti valikoimaa.

Heinäkuun alun lakimuutos on aiheuttanut autoilijoille hieman hankaluuksia esimerkiksi tilauskeskusten kanssa asioidessa, mutta muuten alalla vallitsee kohtuullisen luottavainen tilanne taksiautoilun tulevaisuuteen nähden. Kotimainen taksiautoilija panostaa edelleen laadukkaaseen asiakaspalveluun ja Mercedes-Benzin kalusto vastaa onnistuneesti asiakkaiden korkeisiin laatuvaatimuksiin.

Tamlans kehityksen kärjessä

Tamlansin myyntijohtaja Tuomo Sertti kertoo alan nopean kehittymisen vaativan myös varustelijoilta paljon. ”Kansalliset lakimuutokset ja esimerkiksi uusi WLTP-päästömittaustapa on otettava huomioon tuotekehityksessä tarkoin. Tilauskanta näyttää erittäin hyvältä ja on ollut ilo nähdä, että asiakkaiden ajot ovat jatkuneet hyvin myös lakimuutoksen jälkeen, kertoo Sertti.

Vantaan KehäVehossa esillä oli kolme eri Tamlansin valmistamaa Mercedes-Benz-henkilökuljetusratkaisua. Isompaa kokoluokkaa edusti esteetön Mercedes-Benz Sprinter Tamlans Tourer 316CDI 1 + 8/11 oppilaspaikalla ja Mariani-kaksipilarinostimella. Pikkubussiluokan malleina mukana olivat esteetön Mercedes-Benz Vito Tamlans 114CDI 44 1 + 8 sekä Mercedes-Benz V200d Business 1 + 7/8, kahdeksalla oppilaspaikalla.

Lue seuraavaksi