Uutiset

Autot

Tamlans laajentaa palveluita – Hyötyajoneuvojen autovarustelupiste Kehä III:n varrelle

Tamperelainen Tamlans Oy on tunnettu erityisesti pikkubussien sekä ambulanssien varustelun erikoisosaajana ja yrityksen toiminnan korkeasta tasosta kertoo sille myönnetyt ISO9001-sertifiointi sekä autotehtaan PremiumPartner-status. Nyt yritys panostaa valtakunnallisesti autovarusteluun ja Kehä III:n varrelle syksyllä avattavaa palvelukeskusta lähtee vetämään alan kokenut ammattilainen Turo Pusa.

Tamlans työllistää yli 50 alan erikoisosaajaa ja laaja ammattitaito takaa erittäin monipuolisten ratkaisujen tuottamisen aina perushuoltoautoista pikkubusseihin ja pienoisilinja-autoihin, ambulansseihin sekä erittäin vaativiin erikoisajoneuvoprojekteihin. Tamlans seuraa alan kehitystä kärkijoukoissa ja viime aikoina yritys on panostanut voimakkaasti esimerkiksi sähköautojen erikoisvaatimuksiin sekä kylmäkuljetusten uusimpiin ratkaisuihin, kuten eutektisiin kuljetuksiin.

Tamlans avaa uuden toimipisteensä Kehä III:n tuntumaan ja tarjolla on niin huoltotoimenpiteitä, perusvarustelua kuin yksilöllisten erikoisratkaisujen tuottamista.

Eutektinen kylmäkuljetus tulevaisuuden ratkaisu

Eutektinen kylmäkuljetus perustuu kennostojen sähköiseen lataukseen ajotaukojen aikana, mikä takaa kylmyyden kokonaisten työpäivien ajaksi. Menetelmä on ympäristöystävällinen, luotettava, äänetön, erittäin kestävä ja käytännössä huoltovapaa.


Tamlansin ennakkoluulottomuudesta kertoo uusien teknologioiden nopea käyttöönotto. ”Meillä on tarjolla eutektisella jäädytyksellä varustettuja kylmämoduuleita, jotka ovat ympäristöystävällisiä, luotettavia, äänettömiä ja käytännössä huoltovapaita. Kylmämoduuli ladataan sähköisesti yön aikana ja kennoston luovuttama kylmyys riittää koko päivän ajojen ajaksi. Moduulit ovat tarkkaan räätälöitävissä esimerkiksi eri lämpötilojen osastoiksi -33 ja +6 asteen välillä ja myös ovien määrän voi valita käyttötarpeiden mukaisesti. Merkittävää on lisäksi eutektisen kuljetusten takaama kantavuuden säilyminen ja luonnollisesti kylmämoduuli on myös helposti siirrettävissä ajoneuvosta toiseen, mikä lisää käyttöastetta huomattavasti. Parhaimmillaan sama kori on ollut käytössä jopa 25 vuotta”, kertoo Tamlansin myyntijohtaja Tuomo Sertti.

Monipuolinen varustelukeskus

Tactic-näyttö taittuu ajon aikana kattoa vasten ja on käännettävissä tablettiohjauksella. Näyttöön on saatavilla myös runsaasti eri symboleita.

Tamlansilla on aina ollut vahva asiakaskunta pääkaupunkiseudulla ja uuden keskuksen avaaminen palvelee ammattilaisia maamme logistisessa keskuksessa. ”Uudessa pisteessä ja Tampereen koritehtaalla autoilijat saavat kaikki varustelupalvelut Tamlansin korkeiden standardien mukaisesti. Palvelut lähtevät aivan perusvarustelusta, kuten vaneroinneista sekä eristyksistä valojen, astinlautojen, kylkiputkien ja vetokoukkujen asennuksiin, ja ulottuvat aina vaativimpiin erikoisprojekteihin”, korostaa Sertti.
”Ammattitaitoinen suunnitteluosaamisemme takaa toteutusten toimivuuden rankoissakin olosuhteissa ja kaikki saadaan suoritettua aikatauluissa sekä asiakasta miellyttävän kustannustehokkaasti. Luonnollisesti palvelumme koskevat kaikkia maamme automerkkejä ja puoleemme voi kääntyä myös esimerkiksi raskaamman luokan ajoneuvojen sähkövarusteluja tarvittaessa. Myös myynti-valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja uutuutena mukaan on saatu esimerkiksi Tactic-liikenteenohjauspaneelit. Viemme paljon varusteluita vientiin ja olemme löytäneet maailmalta ainutlaatuisia tuotteita asiakkaillemme”, Sertti lisää.


Palvelua ja tehokkuutta


”Tampereen tehdas ja uusi pk-seudun keskus tarjoavat asiakkaillemme markkinoiden laajimman varustelukattauksen. Turo Pusa ja muu henkilökuntamme osaa räätälöidä ratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja ottaa uudenlaisetkin haasteet mielellään vastaan. Lisäksi tulemme jatkossa panostamaan voimakkaasti sähköautojen varusteluihin. Maanlaajuinen huoltoverkostomme on rakennettu säästämään asiakkaidemme arvokasta aikaa”, päättää Sertti.

Lue myös: Taksivalo ja Tamlans huolehtivat asiakkaista ja kuljettajista

Lue seuraavaksi