Uutiset

Autot

Renault Kangoo ja Renault Express uudistuivat

Kaksi vallankumouksellista pikkupakettiautoa ja tyylikäs tila-auto. Täyttääkseen asiakkaiden kaikki toiveet Renault esittelee uuden sukupolven Kangoon ja sen rinnalle edullisemmaksi vaihtoehdoksi Expressin. Ikoniseen Kangoohon on kehitetty ennen näkemättömiä oivalluksia, jotka helpottavat sen käyttöä ja antavat uusia mahdollisuuksia lastaukseen. Moottoriksi Kangoohon voi valita bensiinillä, dieselillä tai sähköllä toimivan vaihtoehdon.

Renault on tutustunut kaikkien asiakkaidensa erilaisiin tarpeisiin ja haluaa nyt täyttää ne täysin uusilla Kangoo ja Express -malleillaan. Molemmat tulevat kansainvälisesti myyntiin sekä tavaran- että henkilönkuljetusversioina. Kaikki neljä tulevat markkinoille keväällä 2021. Expressin henkilöautoversio ei tule myyntiin Eurooppaan.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on RenaultExpressKangoo-Koneporssi-NEtPic_07.jpg

”Jälleen kerran Renault tekee vallankumouksen pienten paketti- ja tila-autojen luokissa täysin uudella Kangoolla ja täysin uudella Expressillä. Pakettiautomallistomme uudet jäsenet täyttävät yritysten ja yksityisten ostajien monipuoliset tarpeet. Vuodesta 1997 alkaen on myyty jo yli neljä miljoonaa Kangoota ja siitä on muodostunut ikoninen ajoneuvo. Nyt Renault yllättää Easy Side Access -innovaatiollaan, joka helpottaa auton lastaamista. Kangoo paketti- ja tila-autot ovat saatavissa myös sähkömoottorilla, mikä vastaa hienosti nykyajan haasteisiin”, sanoo Mark Sutcliffe, SVP, Alliance LCV Business Unitista.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on RenaultExpressKangoo-Koneporssi-NEtPic_04.jpg
Express Van

Uusi Kangoo Van, innovatiivinen ja väkevä pakettiauto

Renault Kangoo Van on monipuolisesti eri kuljetuksiin räätälöitävissä oleva pakettiauto, jonka uuteen sukupolveen on ladattu modernia tekniikkaa. Kangoossa on kaksi uutta innovaatiota, Easy Side Access ja Easy Inside Rack, jotka tekevät vallankumouksen auton lastaukseen ja tavaroiden sijoittamiseen.

  • Easy Side Access eli kätevä kylkilastaus on erityisen kätevä kaupungeissa, missä tavarat on helppo saada autoon, vaikka joutuisi pysäköimään ahtaaseen paikkaan. Kun autossa ei ole lainkaan keskipilaria, kyljen avoin tila on 1,416 metriä pitkä eli yli kaksinkertainen edelliseen Kangoohon verrattuna. 
  • Easy Inside Rack eli sisäpuolinen kattoteline on kaksi kätevästi katosta alas taitettavaa vahvaa telinettä. Ne antavat mahdollisuuden kuljettaa pitkiä ja tilaa vieviä esineitä korkealla kuormatilassa niin, että lattia jää vapaaksi.
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on RenaultExpressKangoo-Koneporssi-NEtPic_05.jpg
Kangoo

Uusi Kangoo Van on korin muotoilultaan aiempaa jäntevämmän näköinen. Täysin uudelleen muotoiltuun keulaan on lisätty kromia jäähdyttäjän säleikön ja etupuskurin väliin. Veistoksellisten kylkien voimakas hartialinja yhdessä hienostuneen viimeistelyn ja kromin kanssa nostaa Kangoon ulkonäön entistä korkeammalle tasolle. Ohjaamossa korostuvat vaakasuorat linjat ja runsaat säilytystilat. Kokonaan uudelleen suunnitellut istuimet tarjoavat aiempaa enemmän mukavuutta.

Kangoo Vanin varusteisiin kuuluu Renault Easy Link -multimediajärjestelmä ja kuljettajaa avustaviin järjestelmin kuuluu muun muassa digitaalinen taustapeili. Uuden järjestelmän ansiosta taakse on hyvä näkyvyys, vaikka tavaratila olisi täyteen lastattu. Muita uusia turvallisuutta lisääviä varusteita ovat perävaunun ajonvakautus, jarrutuksen vakautus sekä edistyksellinen hätäjarrutusavustin.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on RenaultExpressKangoo-Koneporssi-NEtPic_06.jpg
Kangoo Van

Uudessa Kangoossa on lyömätön valikoima eri korikokoja ja moottorivaihtoehtoja. Koriin on valittavissa kaksi pituutta, vaihteistoksi saa käsivalintaisen tai automaatin ja moottorit toimivat bensiinillä, dieselillä sekä sähköllä. Tavaratilan koko on vakiomallissa 3,3–3,9 kuutiometriä ja pitkäkorisessa 4,2–4,9 kuutiometriä.

Kangoon henkilöautoversio on tyylikäs ja tilava vaihtoehto viidelle matkustajalle. Täysin uudelleen muotoiltuna se vastaa dynaamisten perheiden tarpeisiin tarjoten enemmän mukavuutta, varusteita ja kuljettajaa avustavia varusteita kuin koskaan ennen. Edeltäjien tapaan tilat ovat monipuolisesti muunneltavat, mikä on ollut avain Kangoon suosioon.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on RenaultExpressKangoo-Koneporssi-NEtPic_03.jpg
Express Van

Käytännöllinen uusi Express Van antaa rahalle erinomaisen vastineen

Renaultin pakettiautomallistoa mainiosti täydentävä uusi Express Van on muotoiltu ranskalaismerkin tyylikoodin mukaisesti ja siinä korostetaan kestävyyttä sekä nykyaikaisuutta. Laatua ja mukavuutta painottavassa ohjaamossa on uudet vahvistetut istuimet. Ergonomiaan ja tavaroiden säilytystiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohjaamossa onkin tavaroille tilaa 48 litran verran ja tavaratila on 3,3–3,7 kuutiometrin kokoinen.

Uudessa Expressissä on Kangoon tapaan Renaultin Easy Link -multimediajärjestelmä. Sen lisäksi siinä on paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten digitaalinen taustapeili, katvealueen varoitin sekä etu- ja takapysäköintitutkat.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on RenaultExpressKangoo-Koneporssi-NEtPic_02.jpg
Kangoo


Lue seuraavaksi