Uutiset

Autot

Nokian Hakkapeliitta -talvirengasperheellä talvipitoa

Nokian Hakkapeliitta

Tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan 80 vuotta siitä, kun Nokian Renkaat vuonna 1934 kehitti ja valmisti maailman ensimmäisen talvirenkaan. Siitä lähtien on pohjoisten olojen erikoisosaaja kehittänyt koko ajan uusia, alaa mullistavia oivalluksia, jotka ovat tehneet talviautoilusta turvallisempaa ja mukavampaa.

Uusi Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas voitti viime vuonna yhtä testiä lukuun ottamatta kaikki autolehtien talvirengastestit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä. Myös muut Hakkapeliitta-talvirengasperheen jäsenet, kevyesti rullaava kitkarengas Nokian Hakkapeliitta R2, katumaastureihin suunnattu jämäkkä Nokian Hakkapeliitta 8 SUV -nastarengas sekä ajomukavuudeltaan oivallinen nastaton Nokian Hakkapeliitta R2 SUV ovat luotettavia testimenestyjiä.

Nastallisen Nokian Hakkapeliitta 8:n uusi nastateknologia tuottaa ennenkokemattoman pidon, parantaa ajomukavuutta ja säästää tienpintaa. Nokian Cryo Crystal -konseptin pitokiteet nostavat Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarenkaan jääpidon aivan uudelle tasolle. Vuoden alussa esitelty konseptirengas, jossa nastat ponnahtavat nappia painamalla esiin, viitoittaa talvirengasteknologian tietä tulevaisuudessa.

Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaille Hakka-turva

Nokian Hakkapeliitta -talvirengasperhe on jälleen kasvanut ja kuluttajien saatavilla on nyt yli 220 uusimman sukupolven Hakkapeliitta-tuotetta, aina 13-tuumaisesta 21-tuuman vannekokoon saakka nastallisena tai nastattomana vaihtoehtona.

”Nokian Hakkapeliitta -renkaat hankkivalle lisäturvaa antaa ainutlaatuinen Hakka-turva, jonka annamme uusille Hakkapeliitta-talvirenkaille ja Hakka-kesärenkaille. Tulevana syksynä valikoimamme on laajempi kuin koskaan, mistä suomalaisen autoilijan on helppo valita juuri hänen käyttöönsä soveltuva talvirengas”, Nokian Renkaiden Business Manager Petri Niemi kertoo.

Uudet Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat ovat Hakka-turvan piirissä, joka on voimassa yhden vuoden renkaan ostopäivästä lukien, aina 4 millimetrin uransyvyyteen saakka. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoontuu normaalikäytössä tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavaan tuotteen veloituksetta. Jos rengas rikkoontuu matkalla, tulee tiepalvelu paikan päälle avuksi.

Autolehtien vertailutestien tulokset, rengasmyyjän suositus, naapurin vankka mielipide – omaan autoon ja arvoihin sopivan rengasmallin valitsemispäätökseen on monta polkua. Yhdeksi tärkeäksi osaksi rengasvalintaa on noussut tarve saada kokemuspohjaista tietoa tuotetta jo käyttäneiltä henkilöiltä. Nokian Renkaiden uudistunut verkkosivusto vastaa tarpeeseen ja tarjoaa rengasostajan avuksi myös tuotekohtaisia käyttäjäarvioita.

Lue seuraavaksi