Uutiset

Autot

Jeepin hybridimallit Renegade ja Compass 4xe myyntiin

Ikoninen nelivetomerkki Jeep on aloittanut Suomessa ladattavien hybridimalliensa Renegade ja Compass 4xe:n myynnin. Kyseessä ovat vuonna 1941 alkaneen maineikkaan historian omaavan nelivetomerkin ensimmäiset sähköisellä voimalinjalla varustetut mallit.

”Ladattava hybridi, automaattivaihteisto ja neliveto on yhdistelmä, joka on markkinoilla tällä hetkellä erittäin haluttu, mutta tarjontaa on vielä alle 50 000 euron hintaluokassa aika vähän. Renegade ja Compass 4xe vastaavat tähän kysyntään täydellisesti. Uudistunut jälleenmyyjäverkostomme on viestittänyt meille vahvaa ennakkokysyntää ympäri Suomen, että uskomme 4xe -ladattavien hybridien vastaavan pian isoa osaa myynnistämme”, kertoo Jeepin maahantuojan, Italmotor Finlandin Brand Director Anssi Liukkonen.

Molemmat hybridimallit on varustettu 1,3-litraisella bensiiniturbomoottorilla, 6-vaihteisella automaattivaihteistolla, etu- ja taka-akselille sijoitetuilla sähkömoottoreilla sekä 11,4 kWh akustolla. Voimalinjan tuottama maksimiteho ennakkoarvioissa suosituimmalle Limited-versiolle on 190 hv. Huippuversiot Trailhawk ja S tuottavat tehoa 240 hv. Molempien mallien toimintamatka sähköllä on jopa 50 km. Renegade ja Compass 4xe -mallien CO2-päästöt ovat 49-52 g/km varustetasosta riippuen.

Jeepin tavaramerkiksi muodostuneita maastoajo-ominaisuuksia ei ole unohdettu uusissa ladattavissa hybrideissä. Malleissa on esimerkiksi vakiona kaksi eri maastoajotilaa: 4WD Lock ja 4WD Low. Renegade 4xe:n hinnat alkavat Suomessa 39 900 eurosta ja Compass 4xe:n hinnat 43 990 eurosta.

Lue myös: Jeepiltä taas uusi nelivetoinen ladattava hybridi – nyt vuorossa legendaarinen Wrangler

Lue seuraavaksi