Uutiset

Autot

Ivecon kiertue päätökseen

Iveco sai päätökseen maan kattavan, 19 paikkakunnalle ulottuneen mallistokiertueensa, joka tarjosi asiakkaille mainion tilaisuuden koeajaa merkin uusimpia malleja sekä kuulla rahoitus- ja jälkimarkkinointipalvelujen laajasta valikoimasta. Kiertue sai asiakaskunnalta hyvän palautteen ja varsinkin Ivecon voimakas panostus maakaasuajoneuvoihin kiinnosti vaihtoehtoisiin energialähteisiin lakien ja säädösten kautta enenevässä määrin pikkuhiljaa siirtyviä autoilijoita.

Ivecon Suomen verkosto on kasvanut tasaisen varmasti ja tällä hetkellä myyntipisteitä on kymmenen kappaletta ja valtuutettuja huoltopisteitä noin 20:llä eri paikkakunnalla. Uusimpina myyntipisteitä mukaan ovat tulleet Niemi-Korpi Oy:n toimipiste Oulussa sekä Iisalmella toimiva DT Huolto & Iveco-myynti. Kiertue kävi hyvästä avajaistilaisuudesta uusille pisteille ja kaupankäynnin sujuvuudesta kertoo esimerkiksi usean kiertueen esittelyauton myyminen innokkaille asiakkaille. Muutenkin Iveco- hyötyajoneuvojen kauppa on käynyt mukavasti kuluvana vuonna ja erityisen ilahduttavaa on ollut menestys laajalla rintamalla niin paketti- ja retkeilyajoneuvoluokassa, kevyissä kuorma-autoissa kuin raskaammallakin puolella.

Iveco Finlandin Raimo Haavikko ja Juhani Havia ovat hyvin tyytyväisiä edustamansa merkin innovatiivisuudesta ja teknisen kehityksen korkeasta tasosta. Hyvänä esimerkkinä dynaamisuudesta toimii Dailyn alustalle rakennettu korkeimmankin vaatimustason täyttävä ambulanssiversio.

Sopiva Daily jokaiseen tarpeeseen

Ivecon Daily Natural Power voitti ”Sustainable Truck of the Year 2018”-palkinnon pakettiautojen kategoriassa. Daily Natural Power on osa Daily Blue Power -tuoteperhettä, joka vastaa kestävän kehityksen vaatimuksiin pitkälle tulevaisuuteen.

Iveco Finlandin Raimo Haavikko on hyvin tyytyväinen Daily-malliston suosioon. “Erityisesti Dailyn valikoiman monipuolisuus tarjoaa huikean laajan tarjonnan käytännössä kaikkiin kokoluokan kuljetustarpeisiin. Perusluokan umpikaappiautojen lisäksi saatavilla on upeita retkeilyajoneuvoja, kestäviä umpikoreja sekä yksilöllisiä erikoisratkaisuja, kuten miehistöautoja, ambulansseja tai vaikkapa hevoskuljetusajoneuvoja. Saamme ajoneuvot nopeasti työn alle laajan varastomme kautta ja toimivat suhteemme alan varustelijoihin, kuten Verhoomo Sorsaan tai NEK:iin takaavat laadukkaat ja kustannustehokkaat kokonaisratkaisut ripeässä aikataulussa”, kertoo Haavikko.

Dailyn runsaat alustaratkaisut tarjoavat huikean valikoiman varustelumahdollisuuksia. Tämä alusta on lähdössä varusteluun, jossa siitä rakennetaan nykyaikainen hevostenkuljetusauto.

”Vaihteistopuolella Iveco Dailyn vuonna 2015 esitelty automaattilaatikko on noussut suureen suosioon ja tällä hetkellä noin kolme neljästä Dailysta on automaatteja. Tämä ei meille ole suuri yllätys, sillä niin sulavan toimiva vaihteisto on ja kun samalla saa vielä lisäturvallisuutta ja säästöjä polttoaineen kulutuksessa, on asiakkaiden valinta helposti ymmärrettävissä.”

”Myös Dailyn maakaasuversion myynti on kasvussa, mikä selittyy esimerkiksi Gasumin kaasujakelupisteiden määrän kasvulla sekä kaasuajoneuvojen kilpailutuksissa saaman edun vuoksi. Maakaasusta on tulossa todella merkittävä vaihtoehto energiamarkkinoilla ja Gasumin voimakkaan panostuksen ansiosta ratkaisu on Suomessa jatkossa entistäkin houkuttelevampi vaihtoehto energiamuotoa pohtivalle ammattiautoilijalle. Myös muualla Euroopassa tuetaan vaihtoehtoisia polttoaineita käyttäviä ajoneuvoja”.

”Tärkeä uutuus on myös New Daily Euro 6 RDE 2020 Ready, joka on alan ensimmäinen kevyt hyötyajoneuvo, joka noudattaa jo nyt EU:ssa vuonna 2020 voimaan astuvia RDE-vaatimuksia. Tämä on huomioitu tarkoin maailmalla ja pakettiauto-, kuorma-auto- sekä linja-autopalkintojen lisäksi Ivecolle on myönnetty merkittäviä kestävän kehityksen kansainvälisiä palkintoja”, lisää Haavikko.

Mallisto huippuiskussa

Verhoomo Sorsan retkeilyajoneuvot ovat nousseet suomaisten suosioon. Laadukas ratkaisu tarjoaa ylellisyyttä sekä työajoon tai vaikkapa moottoriurheilun harrastajan liikkuvana varikkona.

”Olemme mukana myös alan tapahtumissa kautta maan ja omien kiertueiden lisäksi toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan Ivecon valikoimaan ja palveluihin loppuvuoden aikana esimerkiksi Lepaa 2018 -näyttelyyn, Alahärmän Power Truck Show -messuille sekä FinnMetko 2018 -näyttelyyn Jämsään”, päättävät Haavikko ja Havia.

Lue seuraavaksi