Uutiset

Autot

Hyötyajoneuvopäivät Vesivehmaalla

Toukokuun puolivälissä järjestettiin kaksipäiväinen Vesivehmaa Grand National -endurotapahtuma helteisissä olosuhteissa paikallisella Lahti-Vesivehmaan lentokentällä. Lahtelainen Hyötyajoneuvokeskus oli järjestänyt yli 600 kilpailijan sekä heidän taustajoukkojensa ja muiden katsojien tutustuttavaksi myös kattavan hyötyajoneuvoesittelyn. Näyttelyssä oli mukana noin 20 ajoneuvoa hyvin monipuolisilla varusteluratkaisuilla rakennettuina.

Hyötyajoneuvokeskuksella on tarjota Ford Ranger Double Cab Wildtrak -malliin tyylikäs ja käytännöllinen Wildtrak-pack varustelukokonaisuus. Pakettiin kuuluvat esimerkiksi lavakansi keskuslukituksella, levikesarja, maskisarja, lisävalot, ilmanohjaimet sekä etu- ja takavalojen kehykset.

Hyötyajoneuvokeskuksen Eemeli Nummelan esittelemä lavakansi on saatavilla myös muihin automerkkeihin ja huomionarvoista on myös, että tilaa tarvittaessa tavaraa voi kuljettaa myös kate yläasennossa.

Näppärä keksintö esimerkiksi motoristille on lyhyelle lavalle soveltuva tikapuurakenteinen monitoimiramppi, joka ajon aikana mahdollistaa isonkin pyörän laillisen ja turvallisen kuljetuksen takalaita avattuna.

Pysähdyttäessä tikapuu muuntuu sekunneissa rampiksi, jolla pyörä on helppo laskea maahan.

Toyota Hilux muuntuu Hyötyajoneuvokeskuksen käsittelyn jäljiltä upeaksi, voimaa ja etenemiskykyä uhkuvaksi maastoajoneuvoksi.

Volkswagen Amarok jämerällä lavakatteella ja ulosvedettävällä lavetilla tuo turvallisuutta kuljetuksiin sekä helppoutta lastaamiseen ja purkamiseen.

Volkswagen Crafter Bott-huoltoautokalusteiden esittelyautona herättää ansaittua huomiota missä tahansa liikkuukin. Kestävät, mutta yllättävän kevyet ratkaisut tarjoavat tehokkuutta ammattilaisten jokapäiväisiin työtehtäviin.

Vesivehmaalla oli esillä myös Mercedes-Benzin uusi X-sarja ja Hyötyajoneuvokeskus korostaa, että yrityksen verkkokauppaan on lähiaikoina saapumassa runsaasti lisää varustelupaketteja Mercedeksen pick up -versioon.

Fiat oli tuonut Vesivehmaalle esimerkiksi mielenkiintoisen Talento 125 Ecojet -pakettiauton. Kokoonsa nähden tehokas ajoneuvo on varusteltu Euro6-luokan moottorilla ja auton muunneltavuus on huippuluokkaa.

Lue seuraavaksi