Uutiset

Autot

Ensimmäinen kuva Nissanin uudesta NV300-pakettiautosta

Nissan Nordic Europe Oy -Suomi                                           25.05.2016

  • Tyylikäs ja käytännöllinen NV300-pakettiauto laajentaa entisestään Nissanin hyötyajoneuvomallistoa
  • Saatavilla on laaja valikoima vaihtoehtoja, mukaanlukien henkilökuljetukseen soveltuva versio
  • Vakiona markkinoiden johtava 5 vuoden/160 000 km:n takuu
  • Auton ensimmäinen tehtävä on kuljettaa virallinen Mestarien liigan lippu Milanon finaaliin lauantaina 28. toukokuuta

Nissan on julkaissut ensimmäisen virallisen kuvan uudesta, keskikokoisesta NV300-pakettiautostaan. NV300:n suunnittelu kumpuaa yrityksen uraauurtavasta crossover-valikoimasta ja sitä voidaan pitää suositun Primastar-mallin seuraajana. NV300:n muotoilussa näkyy myös Nissanille tunnusomainen V-muotoinen etusäleikkö. Malli  täydentää Nissanin valikoimaa NV200 ja NV400 mallien ohella.

Uudella NV300:lla on tärkeä tehtävä loppuottelun valmisteluissa, sillä se kuljettaa Mestarien liigan virallisen lipun Milanon San Siron stadionille. Lippu levitetään kentän keskelle ottelun puoliajalla tuhansien kannattajien ja miljoonien TV-katsojien silmien alla.

NV300 saapuu jälleenmyyjille syksyllä vahvistaen Nissanin asemaa hyötyajoneuvovalmistajana.

NV300:n vetovoimaa lisää myös mallille tarjottava markkinoiden johtava 5 vuoden/160 000 km:n takuu, joka on täysin siirrettävissä auton seuraaville omistajille. Takuu koskee myös Nissanin alkuperäisiä lisävarusteita ja kattaa viiden vuoden tiepalvelun. Tämä poikkeuksellinen takuu kertoo Nissanin vahvasta luottamuksesta kevyiden hyötyajoneuvojensa laatuun ja toimintavarmuuteen.

Lisätietoja NV300:n  tehokkaasta Euro6-dieselmoottorista, lastauskapasiteetista sekä hinnoista on tarjolla syyskuussa Hannoverin autonäyttelyssä.

Lue seuraavaksi