Uutiset

Autot

Continentalin uudelle renkaalle voitto Tuulilasin kitkarengasvertailussa

Continentalin uusi VikingContactTM 7 -kitkarengas oli selkeä ykkönen Tuulilasin tuoreessa kahdeksan rengasmerkin testissä. Se ylsi ainoana yhdeksän pisteen loppuarvosanaan.

VikingContactTM 7 -renkaan vahvuutena on erinomainen kokonaisuus. Renkaassa yhdistyvät korkealuokkaiset lumi-, jää- sekä märkäpito-ominaisuudet, joten se toimii turvallisesti kaikissa talviolosuhteissa.

Testin mukaan Continental oli ylivoimainen ykkönen ajettavuudessa jäällä. Renkaan sivuttaispito oli ryhmän paras, joten kaarteisiin voi ajaa muita kovemmalla vauhdilla. Myös ominaisuudet kiihdytettäessä ja hyvä ohjattavuus saivat kiitosta. Lumella ajettaessa VikingContactTM 7 jatkoi yhtä varmoja otteita. Erinomaisen sivuttaispidon lisäksi renkaan veto- ja jarrutuspito olivat testin kärkitasoa.

Turvallisuus edellä

Rengastestillä pyritään ensisijaisesti mittaamaan turvallisuutta. VikingContactTM 7 -renkaan uusi älykäs kuviopintateknologia mahdollistaa erinomaisen loskan- ja vedenpoiston sekä täydellisen kontrollin isoillakin nopeuksilla. Suuri määrä erikokoisia 3D-saippauksia ja tehokkaat tartuntapinnat parantavat pitoa ja jarrutusominaisuuksia jäisillä ja lumisilla teillä.

– Testin tulos on selkeä seuraus Continentalin pitkäjänteisestä tuotekehityksestä ja panostuksesta uusiin teknologioihin.Talvirenkaissa turvallisuus ja tasalaatuisuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, ja ne toteutuvat erinomaisesti uudessa kitkarenkaassamme. Olemme ylpeitä voidessamme jälleen tarjota erinomaiset renkaat haastaviin talviolosuhteisiin, Continental Rengas Oy:n markkinointipäällikkö Marko Pursiainen sanoo.

Lue seuraavaksi