Uutiset

Autot

Charter Class Pekkala valmiina Liikennekaareen

Ähtäriläinen Charter Class Pekkala on perheyritys, joka tuottaa tilataksi-, linja-auto- ja matkatoimistopalveluita erittäin laajalle asiakaskunnalle. Yrityksen ylpeydenaiheena on erittäin laadukas kuljetuskalusto, johon kuuluu seitsemän isoa linja-autoa, kuusi Sprinter-luokan ajoneuvoa ja pari pikkubussia. Yrityksen tuottamat matkat suuntautuvat niin koti- kuin ulkomaihin ja niissä käytettävä kalusto on räätälöity tarkoin pitkät matkapäivät huomioiden.

Uusimpana tuotteena Pekkalan armadaan liittyy Mercedes-Benz Sprinter 519CDI, joka on Carsportilla läpikäynyt pidennyksen sekä huikean muutoksen niin sisä- kuin ulkotiloissa. ”Carsportin suorittamien muutosten jälkeen Sprinter soveltuu loistavasti niin turistimatkoille kuin yrityskäyttöön tai vaikkapa urheiluseurojen retkille”, kertoo Petri Pekkala. Jatko-osan avulla on mahdollistettu mahtavan kokoinen tavaratila, jossa kulkevat vaikka hiihtotarvikkeet tai Viron tuliaiset omassa osastossaan. Sisätiloissa luxussisustuksen lisäksi huomiota on kiinnitetty audiovisuaaliseen maailmaan, jonka kehityksessä on ollut voimakkaasti mukana Eetu Pekkala. AV-valmiudet mahdollistavatkin esimerkiksi koulutukset esityksineen ja näin matkat voi käyttää tarkoin hyödyksi.

Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI lähtee Charter Class Pekkalan monipuolisiin ajotehtäviin Suomeen ja ulkomaille. Petri Pekkalan (kesk.) mukana luovutuksessa auton myynyt Harri Heino Veho Trucksilta sekä varustelupuolesta vastannut Harri Heikkonen Carsportilta.

Charter Class Pekkala toimiikin hyvänä esimerkkinä yrityksestä, joka on valmiina ottamaan Liikennekaaren tarjoamat mahdollisuudet nopeasti käyttöön. ”Suhtaudumme Liikennekaareen positiivisesti, sillä se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittyä monipuolisuuden kautta. Uudet palvelumuodot tuovat varmasti alalle uutta verta ja tätä kautta ala voi saada mukavan piristysruiskeen”, toteaa Petri Pekkala. ”Panostamme palvelun tasoon sekä laadukkaaseen kalustoon myös jatkossa ja pyrimme olemaan valmiina Liikennekaaren astuessa voimaan. Hyvänä yhteistyökumppanina tavoitteen saavuttamisessa toimii Carsport, jolta olemme vuosien mittaan hankkineet jo lähes kymmenen ajoneuvoa. Heidän palvelunsa toimii aina jälkimarkkinointia myöten ja laadukkaat tuotteet lisäävät omien asiakkaidemme tyytyväisyyttä”, korostaa Pekkala.

Lue seuraavaksi