Uutiset

Autot

Caravan-messut jatkuvat Lahdessa

Matkailuajoneuvoalan suomalainen kattojärjestö Matkailuajoneuvotuojat ry. ja KOKO Lahti Oy/Lahden Messut ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen Suomen laajimman matkailuajoneuvotapahtuman järjestämisestä Lahden Messukeskuksessa myös seuraavan kolmevuotiskauden ajan, vuosina 2018-2020. Tulevan syksyn tapahtuma on edellisen sopimuskauden viimeinen. Caravan-messut järjestetään Lahdessa seuraavan kerran 15.-17. syyskuuta 2017.

Caravan-messuja on järjestetty Lahdessa menestyksekkäästi jo 16 vuoden ajan. Lahden Messukeskus on saanut erityiskiitosta sijainnistaan kaupungin keskustan ja luonnon äärellä. Lahti on logistisesti erinomainen paikka valtakunnallisen tapahtuman järjestämiseen. Messuvieraita saapuu Caravan-messuille ympäri Suomea sekä myös naapurimaista, monet omilla matkailuajoneuvoillaan.”Yhteistyömme Lahden Messujen kanssa alkoi vuonna 2005 ja on jatkunut siitä lähtien hyvänä ja tuloksellisena. Lahti on vakiinnuttanut paikkansa Suomen suurimpana matkailuajoneuvoalan messuna ja yhteisöllisenä harrastajien tapaamisena”, toteaa Matkailuajoneuvotuojat ry:n puheenjohtaja Bo Karlsson Kabe-Adria Oy:stä.”

Lahden Messukeskuksen ympäristö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden matkailuajoneuvoharrastajien laajoihin kokoontumisiin Vesijärven rantamaisemissa messutapahtuman yhteydessä. Matkailuajoneuvotuojat ry. pitää tätä mahdollisuutta toimivien tilojen ohella erittäin tärkeänä seikkana Caravan-messujen järjestämispaikan valinnassa. 
SF-Caravan Lahden seutu ry:n järjestämät caravan-treffit kasvavat vuosi vuodelta ja ovat merkittävä osa viikonlopun tapahtumaa”, painottaa Karlsson.

Lahden Caravan-messut on brändi, jolla on merkittävä asema alan yritysten ja harrastajien keskuudessa. Tapahtumassa on ensiesittelyssä seuraavan kauden uudet matkailuajoneuvomallit sekä alan tarvikkeet, varusteet ja palvelut. Yhtenä tulevan syksyn messuteemana on matkailuajoneuvo koko perheen monipuolisena yhdistävänä tekijänä niin arjessa kuin lomallakin. Lapsiperheet huomioidaan entistä vahvemmin myös itse messuilla tuomalla tapahtumaan koko perhettä kiinnostavaa monipuolista ohjelmaa.

Lue seuraavaksi