Uutiset

Autot

Caravan 2017 – Knaussin kampanjatuotteet

Knaussin uutuus oli karvan verran alle seitsemän metrinen ja runsaasti varusteltu L!ve TI 650 MEG -puoli-integroitu matkailuauto.

Knaus L!ve TI 650 MEG

Siinä on erillisvuoteet ja alustana Fiat. Moottorina 2,3-litrainen 130-hevosvoimainen (96 kW) diesel. Messuilla oli tarjolla kampanjahintaan (68 800 euroa) runsain varustein ladattu paketti. Siihen kuuluu esimerkiksi ilmastointilaite, Truma Combi 6E -lämmitin, markiisi, tunnelmavalaistus ja sähkörappu. Lisäksi kampanjaan kuuluu Knaussin L!ve TI -paketti, joka pitää sisällään muun muassa eristetyn ja lämmitetyn harmaavesisäiliön, kattoikkunan valolla, ohjaamon pimennysverhot ja kääntyvät ohjaamon istuimet sekä digitaalisen Truma CP-Plus -ohjauspaneelin lämmitykselle. Toisena varustepakettina mukaan tulee myös Styling III -paketti, johon kuuluu 16-tuuman vanteet, led-päivävalot sekä tyylikkään musta etupää alumiinisomisteilla.

 

Toinen Knaussin kampanjatuote oli Sun TI 700 MX Platinum Selection. Se on 7,5 metrinen auto. Siinä on saarekevuode, Alde-nestekeskuslämmitys lattialämmityksellä ja kaksoispohja. Pakettiin kuuluu lähes kaiken kattava lisävarustus. TI 700 MX:n kampanjahinta on 80 460 euroa.

Knaus Sun TI 700 MX Platinum Selection

 

Lue seuraavaksi