Uutiset

Autot

Cabonline Finlandille 160 Toyota Prius+ -hybriditila-autoa

Taksialan toimija Cabonline Finland hankkii tehokasta ja monikäyttöistä kalustoa Suomeen, pääkaupunkiseudun ammattiajoon. Tarkan kilpailutuksen jälkeen valinta kohdistui 7-paikkaisiin Toyota Prius+ -hybriditila-autoihin, joita yritys hankkii tämän vuoden aikana 160 kpl.

Taksialan murros tuo vuoden 2018 aikana alalle uudenlaisia toimijoita. Kansainvälinen Cabonline tulee olemaan iso tekijä Suomessa. Yhtiö osti kesällä Kovasen, Mankkaan Taksin ja Inva-Taksin. Toyota Prius+ -autot tulevat käyttöön Kovasen tänään lanseeraamalle uudelle, edullisemmalle FixuTaxille.

Yhtenäisen ja korkeatasoisen toiminnan takaamiseksi yrityksen kaikki pienautot ovat Suomessa samanlaisia ja ulkonäöltään tyylikkäästi erottuvia. Tarkan harkinnan ja kilpailutuksen jälkeen autoiksi päätettiin hankkia Toyota Prius+ -hybriditila-autot. Hybridimallit ovat keskeinen osa Toyotan henkilöautomyyntiä Suomessakin: vuonna 2017 noin 48 % uusista Toyota-henkilöautoista oli hybridejä. Valmistajan yli 20 vuoden ja yli 10 miljoonan auton kokemus tästä voimanlähdetyypistä on vakuuttava.

”Päädyimme tässä merkittävässä päätöksessä Toyota Prius+ -malliin, koska auto on laadukas ja huoltokulut ovat edulliset. Lisäksi se kuluttaa vähän. Autoon mahtuu hyvin kuusi asiakasta, mistä on etua erityisesti koulukyydeissä ja tietysti myös isommille perheille ja kaveriporukoille”, kertoo Cabonline Finlandin toimitusjohtaja Topi Simola.

Valinnan perusteina olivat sopivan korimallin, ympäristöasioiden, nykyaikaisten turvavarusteiden ja maltillisten kokonaiskulujen ohella myös Toyotan kokonaispalvelu. Autojen konkreettisesta palvelukonseptista vastaa Metroauto Oy:n Toyota-liikkeet: Toyota Airport ja Toyota Itäkeskus. Autoilla ajetaan taksikäytössä huomattavan paljon, jolloin myös huolto- ja korjaustoimenpiteiden tulee sujua tehokkaasti.

”Alusta saakka oli selvää, että olemme rakentamassa yhteistyötä ja kumppanuutta. Pelkän myymisen sijaan kokonaispalvelu, kustannukset ja tehokkuus elinkaariajattelulla oli meille tärkeää. Teemme jatkossa vuosittain reilusti yli tuhat huoltoa Cabonlinen autoihin, joten yhteistyöllä on meille todella suuri toiminnallinen merkitys”, iloitsee Toyota Airport & Itäkeskuksen yritysmyyntipäällikkö Kimmo Elo.

Cabonline hakee yrittäjiä niin Kovaselle kuin FixuTaxille Helsingin Jäähallissa 28.1.2018 järjestettävässä Tolpalla tavataan -tapahtumassa, jossa Toyota on mukana esittelemässä ja koeajattamassa Hybrid-mallistoaan. Näyttävästi FixuTaxi-teipattuja Toyota Prius+ -autoja alkaa näkyä pääkaupunkiseudun liikenteessä kesällä, kun taksialaa säätelevä lakimuutos tulee voimaan Suomessa.

Lue seuraavaksi