Uutiset

Uutiset

Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtuma seuraavan kerran vuonna 2022

Viheralan suurin tapahtuma järjestetään seuraavan kerran helmikuussa 2022. Jyväskylän Paviljongissa. Syy tapahtuman siirtoon on koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne. Viherpäivien järjestäjä on Viherympäristöliitto ry.

Viherympäristöliiton hallitus on päättänyt, että vuoden 2021 Viherpäivät siirretään vuodelle 2022. Haluamme tapahtumanjärjestäjänä toimia vastuullisesti haastavassa tilanteessa. Nykyinen ja lähitulevaisuuden epävarma tilanne rajoittaa sekä näytteilleasettajien, messu- ja seminaarivieraiden että luennoitsijoiden osallistumista tapahtumaan. Tukea ratkaisulle saatiin edelliseen tapahtumaan osallistuneille tehdyn kyselyn perusteella ja päätös syntyi yhteisymmärryksessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Korvaavaa e-näyttelyä ei järjestetä, mutta seminaariluentojen siirtämistä osin webinaariksi selvitetään.

Haluamme varmistaa laadukkaan ja turvallisen tapahtuman kaikille osallistujille ja siksi panostamme nyt vuoden 2022 tapahtuman suunnitteluun. Näytteilleasettajien varaukset siirtyvät automaattisesti vuodelle 2022. Näyttelypaikan varanneita on tiedotettu asiasta suoraan.

Vuodesta 1980 lähtien järjestetty Viherpäivät – ja tekniikka -tapahtuma kokoaa yhteen noin 1500 viheralan ammattilaista ja se on vakiinnuttanut paikkansa viheralan tärkeimpänä koulutus-, näyttely- ja kontaktitapahtumana. Edellisen kerran Viherpäivät järjestettiin helmikuussa 2020.

Vuoden 2022 tapahtuma järjestetään 9.-10.2.2022.

Lisää tapahtumasta voit lukea täältä.

Lue seuraavaksi