Uutiset

Uutiset

LapWall on allekirjoittanut alkusyksyn aikana runsaasti sopimuksia


Artikkelikuva: LapWall Oyj Pyhännän yksikkö


LapWall Oyj on allekirjoittanut Pyhännän yksikössään alkusyksyn aikana noin neljän miljoonan euron arvosta LAPWALL LEKO® -puuelementtitoimituksia. Julkisen- ja liikerakentamisen lisäksi sopimuksia on tehty myös hoiva-, asunto- ja aluerakentamiskohteisiin. Mukana kohteissa on useampi koulu sekä monitoimitalo. Yksittäiset projektit ovat keskimäärin 150 tuhannen euron arvoisia.

Sopimukset sisältävät LAPWALL LEKO® -yksikerrosseinäelementtejä, julkisivuelementtejä sekä kattoelementtijärjestelmän tuotteita. Toimitukset ajoittuvat syksylle ja loppuvuodelle 2023.

Parantuneen tilauskannan ansiosta LapWallin Pyhännän tehtaalla on siirrytty täyteen kahteen vuoroon kaikilla linjoilla. Pyhännän tuotannon työntekijämäärää on lisätty 15 hengellä, joista viisi on Raahen yksiköstä siirtyneitä työntekijöitä. LapWall siirtää Kastelli-talot-asiakkuutensa tuotannon Raahesta Pyhännän yksikköönsä. Muu tuotanto on siirretty sinne jo aiemmin.

LAPWALL LEKO® -puuelementtien toimitukseen kuuluu aina elementtisuunnittelu ja kuljetuspalvelu. Lisäksi LapWall tarjoaa puurakennesuunnittelu- ja asennuspalveluita. LAPWALL LEKO® -puuelementit ovat rakenneratkaisuiltaan vakioituja ja standardoituja. LapWallin tehtaat sijaitsevat Pyhännällä, Pälkäneellä, Vetelissä ja Raahessa.


Lue seuraavaksi