Uutiset

Työkoneet

Yrittäjä ymmärtää yrittäjää – JH-Centerin tuotevalikoima ja palvelut kasvussa

JH-Center on Pirkkalassa sijaitseva maarakennuksen ja kiinteistönhoidon ammattilaisia palveleva yritys, jonka toimintatavoissa kotimaisen perheyhtiön parhaat ominaisuudet yhdistyvät innovatiiviseen toimintaan sekä jatkuvaan uusiutumiseen. Telastojen myynnit, huollot ja varaosapalvelut ovat vuosien mittaan laajentuneet kaikki alavaunun osat, kumitelat, kynnet sekä kiinteistönhuoltolaitteet sisältävään palvelukokonaisuuteen. Nyt JH-Center tekee jälleen uuden aluevaltauksen, kun yrityksen valikoimaan liittyvät kovaan käyttöön valmistetut raskaan kaluston ITR-renkaat.

JH-Center on tunnettu laadukkaasta palvelustaan ja henkilökunnan ammattitaidosta niin myynnin, huollon kuin varaosapalvelujen parissa. Pirkkalan telastojen asennuslinja on tehokkuudeltaan alan kärkeä, sillä sen suunnittelussa käytettiin hyväksi yrityksen henkilökunnan kokemusta vaativista asennustehtävistä. JH-Center palvelee asiakkaitaan erittäin joustavasti ja asiakaslähtöisesti, sillä alan vankan tuntemuksen kautta yrittäjien aikataulujen kiireellisyys osataan ottaa tarkoin huomioon. Palveluja täydentävät koko maan kattavan kenttähuoltoverkoston nopeus sekä kustannustehokkuus, jotka vastaavat alan asiakkaiden korkeisiin vaatimuksiin.

Nopeus ja valikoima ratkaisevat

Jouko ja Tomi Heinonmäki ovat kasvattaneet JH-Centerin monipuoliseksi myynnin, huollon, vuokrauksen ja varaosapalvelujen keskukseksi.

Varaosapuolella JH-Centerin edustaman ITR:n laadukas valikoima kattaa lähes kaikki telaston tarpeet, kumitelastot sekä kynnet, ja hinta-laatusuhteeltaan kiitettävä JHT-tuotesarja täydentää tarjontaa onnistuneesti. ”Varaosavalikoimamme onkin vuosien mittaan muokkautunut tarkoin maamme olosuhteita vastaavaksi ja arvokkaat koneet eivät ainakaan varaosien puutteen vuoksi joudu pysähtymään. Varustepuolella meillä on tarjolla myös PMC:n kattava kauhavalikoima, josta on saatavilla kauhoja jopa 75 tonnin kokoluokkaan saakka”, kertoo JH-Centerin toimitusjohtaja Jouko Heinonmäki.

Snowstar ammattilaisten makuun

Snowstar-tuotteet vastaavat kiinteistönhuollon tehtävien tehokkuusvaatimuksiin, kun tarvitaan luotettavia työlaitteita aurakseen, hiekoittamiseen, kaivamiseen ja harjaukseen. ”Snowstar-työlaitteet ovat ottaneet vankan aseman maamme kiinteistöhuollon ammattilaisten parissa hyvän hinta-laatusuhteen, laadukkaan työn jäljen ja kestävyyden ansiosta. Tuotevalikoima on hyvin kattava, ja aura-, kauha- ja harjalaitetarjonnasta löytyvät sopivat ratkaisut lähes kaikkiin alan työtehtäviin. Snowstar-laitteiden avulla työkoneiden tärkeää käyttöastetta saadaan nostettua ympärivuotisesti ja tuotekehityksen kautta saavutettu Snowstar-tuotteiden keveys tuo taloudellisuutta pienempien työkoneiden käyttämisen mahdollistamisen kautta”, Heinonmäki lisää.

ITR-renkaat raskaisiin tehtäviin

JH-Centerin pitkäaikainen yhteistyö ITR:n kanssa siirtyy uudelle tasolle, kun ITR:n raskaan kaluston renkaat saapuvat pirkkalalaisyrityksen valikoimaan. ”Tunnemme tarkoin ITR:n kokemuksen esimerkiksi kumitelojen parissa, joten myös renkaiden laadukkuudesta oli helppo vakuuttua. Aloitimme ITR-renkaiden koekäytön tuttujen asiakkaidemme parissa, ja he laittoivat renkaat säälimättömään testiin. Palaute renkaista on ollut positiivista, sillä ne ovat suoriutuneet vaativissakin olosuhteissa moitteitta. ITR-renkaat tulevat nyt valikoimaamme laajalla rintamalla ja tarjolla on tuotteita nopeilla toimituksilla esimerkiksi pyöräkuormaimiin, dumppereihin sekä kiviautoihin asiakkaita miellyttävällä hinta-laatusuhteella”, korostaa toisen polven yrittäjä Tomi Heinonmäki.

Vauhdilla eteenpäin

JH-Centerin hulppeasta varaosavarastosta on saatavilla esimerkiksi telaston osat kaikkiin merkkeihin ja malleihin.

JH-Center muutti viitisen vuotta sitten Pirkkalan Vesalantielle uusiin yli 2 000 neliön toimitiloihin, jotka räätälöitiin tarkoin niin myynnin, varaosapalvelun kuin alustaremontoinnit huomioiden. ”Tilat ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi ja asiakkaiden on helppo saapua paikalle isommallakin yhdistelmällä. Halliin mahtuu tarvittaessa vaikka koko kaivukone, ja jämerät nosturit varmistavat turvallisen sekä tehokkaan työskentelyn.”

”Toimitilat vastaavat vaatimuksiimme edelleen hyvin, mutta toiminnan kasvaessa olemme hankkimassa lisää tilaa esimerkiksi ITR-renkaiden varastoimiseen. Uudet tuotteet, palvelut ja tilat kuuluvat kaikki jatkuvan kehityksen periaatteeseemme, jossa toimintoja kehitetään yhä paremman, ja asiakkaalle kerralla enemmän tarjoavalla periaatteella. Toiminta tiivistyy osuvasti JH-Center nimeen, jonka siipien alle kuuluvat niin JH-Telasto, JH-Rent sekä Snowstar ja muut tuotteemme”, päättävät Jouko ja Tomi Heinonmäki.

Lue myös: JH-Telasto – alustaremontointi omiin tiloihin

Lue seuraavaksi