Uutiset

Työkoneet

XAVA LS28 -täryseula Hämeenlinnaan

Hansa-Machines toimitti Konetyö Kasanko Oy:lle uuden XAVA LS28 -täryseulan. Konetyö Kasanko Oy:n toimitusjohtaja Micke Kasanko kertoo hankinnasta seuraavasti:

”Kuljetuskustannusten noustessa rajusti seula hankittiin yhtiölle sillä ajatuksella, että työmaiden raaka-aineet voitaisiin osin kierrättää takaisin hyötykäyttöön ja täten saataisiin toiminnasta leikattua menoja. Seulan kompakti koko mahdollistaa esimerkiksi kiinteistöllä aineen seulomisen. Sähkö seulan voimalähteenä taas alentaa ympäristömelua prosessissa, mikä varmasti on plussaa kerrostalo- ja asuinympäristöissä toimiessa. Peruskorjausurakoissa joudutaan tyypillisesti ajamaan esimerkiksi seinänvierusmassoja kaatopaikalle tai seulottavaksi niiden rakennusjätepitoisuuksien vuoksi. Monesti ainekset ovat ihan käyttökelpoista soraa/hiekkaa, joita käytetään täytössä mahdollisuuksien mukaan. Olemme todella tyytyväisiä XAVAn alkuviikkojen tuottoon nyt kun konetta on päästy jo ihan kunnolla käyttämään. Tällä kierrätetään omaan käyttöön nurmikkomullat sekä tarvittaessa ihan soramurskeetkin. Seulonta ei voi olla enää helpompaa tässä kokoluokassa. Erityisesti plussaa tulee koneen hiljaisuudesta ja käyttökustannuksista.”

Konetyö Kasanko Oy:n toiminta on alkanut jo vuonna 2008. Yrityksen toimialana on maarakentaminen sekä talvikunnossapito. Hämeenlinnan alueella toimiva yritys on kasvanut tiivissä kaupunkirakentamisessa ja kiinteistöjen peruskorjaustoimissa. Yleisimpiä työmaita ovat kerros- ja omakotitalojen salaoja- ja sadevesityöt sekä piha-alueiden peruskorjaukset.

Lue seuraavaksi