Uutiset

Työkoneet

Wihuri Oy Tekninen Kauppa laajentaa toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalle 

Torstaina 27.10.2022 on allekirjoitettu esikauppakirja Wihuri Oy Teknisen Kaupan ja Konehuolto Paavo Liinamaa Oy:n välillä, koskien koko korjaamoliiketoiminnan siirtymistä Wihuri Oy Tekniselle Kaupalle. 
 
Konehuolto Paavo Liinamaa Oy on harjoittanut koneiden huolto- ja korjausliiketoimintaa John Deeren valtuutettuna sopimushuoltona vuodesta 1988 alkaen Nivalassa, Pohjois-Pohjanmaalla. Toiminta on vuosien mittaan laajentunut erittäin tunnetuksi ja luotettavaksi 5–6 mekaanikon ja kahden huoltoauton täyden palvelun korjaamoksi, joka palvelee suurta asiakaskuntaa alueella. Korjaamolla palvelee myös asiantunteva varaosamyyntipiste, jonka valikoimassa on otettu huomioon alueen konekanta. 

Perheyrityksen toimitusjohtaja Paavo Liinamaa on tehnyt yli 40 vuoden menestyksekkään uran maatalouskoneiden parissa ja siirtyy kaupan myötä ansaitulle eläkkeelle.

Wihuri Oy Tekniselle Kaupalle uusi toimipiste Nivalassa on tärkeä kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamiseksi alueen maataloustoimijoille.

”Witraktorin John Deeren myynti- ja huoltoverkostomme laajeneminen tukee Wihuri Oy Teknisen Kaupan pitkän aikavälin tavoitteita, koska haluamme palvella asiakkaita entistä lähempänä myös maatalousvaltaisilla alueilla. Investoinnilla jatkamme ja entisestään vahvistamme erinomaista palvelua alueen asiakkaille pitkälle tulevaisuuteen suomalaisen perheyhtiö Wihurin voimin”, kertoo Teknisen Kaupan jälkimarkkinointijohtaja Marko Niemi.

Lue seuraavaksi