Uutiset

Työkoneet

W Rent – Wihurin konemerkit kattava vuokraamo palvelee yksilöllisesti

Viime vuoden marraskuussa tapahtui maamme konemarkkinoilla merkittävä muutos, kun Wihuri Oy osti RealMachinery Oy:n koko osakekannan. Kahden vahvan yrityksen parhaiden puolien yhdistyminen tuo toimintaan lisää mahdollisuuksia ja suurin hyötyjä on alan asiakaskunta. Tätä kautta myös konealan vuokraustoiminta ottaa merkittävän edistysaskeleen, kun Wihurin ja RealRentalin vuokraustoiminnot yhdistyvät huhtikuussa uuden W Rent -tunnuksen alle. Jatkossa W Rent tullaan tuntemaan premium-luokan palvelusta sekä kattavasta huippuluokan koneiden valikoimasta.

W Rentillä on tarjolla erinomainen valikoima raskaamman puolen kaivukoneita aina 50 tonnin kokoluokkaan saakka. Saatavilla on myös pitkäpuomisia erikoiskoneita sekä valmiiksi purkuvarusteltuja koneita.

W Rent tuo vuokrausmarkkinoille todella monipuolisen konevalikoiman, joka koostuu tuoreesta konekannasta sekä laajoista, yksilöitävistä vuokrausmahdollisuuksista. Valikoimaan kuuluvat maarakennuskoneet, traktorit ja peräkärryt, ympäristönhoitokoneet, logistiikkapuolen tuotteet, kuten trukit, ja lisätehokkuutta toimintaan tuo Wihurin koko laajan huoltoverkoston hyödyntäminen. Valikoiman lisäksi merkittävää on tietysti palvelun laatu, mikä on varmistettu oman, vuokraustoimintaan erikoistuneen henkilökunnan osaamisen kautta. Toimipisteitä W Rentillä on alkuun viisi eri puolella maata, ja nopea palvelu varmistetaan sisäisillä konesiirroilla aina tarpeen mukaan. Tulevaisuudessa toimipisteiden määrää kasvatetaan strategisesti.

Kerralla kaikki

W Rentin vahvuutena on kattava tuotevalikoima, jonka kautta asiakaskunta saa helposti kaiken tarvittavan vuokrakaluston aina yksilöllisiä lisälaitteita myöten.

W Rentiltä vapautuu myyntiin jatkuvasti runsas määrä täydellisesti huollettua laatukonekalustoa, joka tarjoaa hyvän vaihtoehdon uuden koneen hankkimiseen verrattuna.

”Uusi toimintakonseptimme on erittäin suunnitelmallisen työn tulosta ja kaikessa on huomioitu tehokkuuden, laadukkuuden ja asiakastyytyväisyyden tason huippuluokkaisuus. Viemme asiakaspalvelun uudelle tasolle, ja sekä lyhyt- että pitkäaikaisvuokrausten yksilöllisyys takaavat sopivan ratkaisun löytymisen kaikissa tilanteissa. Luonnollisesti myös lunastusoptiot ovat käytössä ja lisäksi asiakaskunnalle tulee W Rentin kautta tarjolle myös säännöllisten huoltojen ansiosta huippukuntoista myyntikalustoa”, kertoo W Rentin vuokrausliiketoimintajohtaja Matti Taimisto.

Neljä tukijalkaa

W Rentin perustat konevuokrauksessa ovat erittäin vankat, sillä maarakennuskoneiden, traktorien, ympäristönhoitokoneiden sekä trukkien tuoma kattaus tekee asiakakunnasta laajan.

W Rentin vahvuus on palvelun ja koneiden laatu, sanoo W Rentin vuokrausliiketoimintajohtaja Matti Taimisto.

”RealRentalin erikoisosaaminen maarakennuskoneissa jalostetaan W Rentissä yhä korkeammalle tasolle, ja tarjolla on kattava tarjonta kaiken kokoluokan koneita. Doosan-kaivukonevalikoima on erittäin laadukas sekä monipuolinen, ja erityisesti raskaampien koneiden puolella jalansija alalla on hyvin vahva aina 50 tonnin kokoluokkaan saakka. Myös pyöräkuormaimissa Mecalacin sekä Doosanin valikoima kattaa kaikki käyttötarpeet, ja Bobcat- ja Ammann-tuotteet täydentävät valikoimaa sopivasti. Erikoiskoneista voi mainita pitkäpuomiset ja purkukonevarustellut 30-tonniset Doosanit sekä liukuohjatut kuormaajat ja maapohjajyrät. Luonnollisesti kaikki maarakennuskoneet ovat varustettavissa tarvittavilla lisälaitteilla ja varmistamme myös niiden toimivuuden erittäin tarkkojen huolto- ja puhdistusprosessiemme kautta”, korostaa Taimisto.

W Rentin monipuolinen valikoima kattaa maamme konevuokraustarpeet perustavasti.

Wihurin puolelta W Rentiin siirtyy myös laaja traktori- ympäristönhoitopuolen asiantuntemus.

John Deeren maineikas ja monipuolinen traktorivalikoima täydentää vuokrauskonevalikoimaamme loistavasti ja samalla kertaa on myös mahdollista vuokrata myös sopivan kokoinen peräkärry, mikä takaa urakoinnin tehokkuuden. Traktoripuolella kalustossamme olevat John Deeren 6R-sarjan koneet ovat Suomen myydyimmistä kokoluokista, joissa perinteisesti erinomaiseen kuljetustehokkuuteen on lisätty automaattitoimintoja entistä tehokkaampaa työskentelyä varten, kuljettajan mukavuuksia unohtamatta.”

”Kotimaiset Wille-ympäristönhoitokoneet soveltuvat myös valikoimaamme, ja uusi Delta-mallisarja sekä valtava määrä yhteensopivia lisälaitteita mahdollistaa koneiden ympärivuotisen käytön kiinteistönhuollon ja ympäristönhoidon tehtävissä. Neljäs merkittävä W Rentin osa-alue on trukkivuokraus, jossa tarjolla on Linden kattava valikoima. Linden laaja mallisto käsittää kaikentyyppiset trukit haarukkavaunuista konttikurottajiin aina 50 tonnin kokoluokkaan saakka. Trukkivuokraus poikkeaa hieman muusta konevuokrauksesta, sillä vuokrasopimukset ovat pääsääntöisesti pitkiä, leasing-tyyppisiä sopimuksia. W Rentin kautta on mahdollista vuokrata laajasta Linden- valikoimasta trukkeja niin pitkäaikaiseen kuin lyhyempäänkin tarpeeseen.

Laatukalustoa myyntiin

W Rent varmistaa koneiden laadun uusimalla olemassa olevaa kalustoa nopealla tahdilla. Näin asiakkaat saavat aina tuliterät vuokrakoneet käyttöönsä. Lisäksi kaikki koneet kuuluvat maahantuojaorganisaation huolto-ohjelmiin ja koneet tarkastetaan aina koneiden lähtiessä ja palautuessa vuokralta.

”Vuokraustoimintaamme liittyy vahvasti myös vuokrakalustostamme poistuvien koneiden myynti. RealMachineryn ja Wihurin puolella on koko valtakunnan kattavat, isot konemyyntiorganisaatiot, jotka palvelevat asiakkaitamme kaiken muun konekaupan lisäksi myös vuokrakoneiden myymiseen liittyvissä asioissa. Vuokrakoneemme ovat hyvin huollettuja, hyvin varusteltuja ja tarjoavat uuden koneen ostamiselle aina mielenkiintoisen vaihtoehdon”, korostaa Taimisto”.

Vuokrauksen suosio kasvussa

Maailmaa ravistavat epävarmuudet eivät ainakaan vähennä vuokrakoneiden mielenkiintoa, sillä koneita vuokraamalla ei tarvitse sitoutua pitkiin monivuotisiin sopimuksiin, vaan koneista maksetaan ainoastaan silloin kun niitä käytetään. Eri työmaita varten on myös helppo optimoida omaa käytössä olevaa kalustoa. Näin työn tehokkuus kasvaa samalla kun oman yrityksen varoja voi kohdentaa muualle.

W Rentin vuokrausryhmä aloittaa toimintansa huhtikuussa myyntipäällikkö Jesse Kuhlmanin johdolla.

”Erityisesti viime vuosina olemme onnistuneet kehittämään toimintaamme sisäisin prosessein ja järjestelmin, mikä on mahdollistanut aiempaakin laadukkaamman asiakaspalvelun – toimintamme kulmakiviä ovat ammattitaitoinen myyntiorganisaatio, nopea palvelu ja jatkuvasti uusiutuva, markkinoiden vaatimuksiin vastaava kalusto. Myyntipäällikkö Jesse Kuhlman vetää jatkossa vuokrausryhmäämme ja lisäksi meillä on omiin tuotteisiinsa erikoistuneita konemyyjiä vuokraamassa traktoreita ja trukkeja. Seuraamme alan kehitystä tarkoin ja kuuntelemme asiakaspalautetta, jonka kautta tuotevalikoimaamme ja toimipisteiden määrää tullaan tarvittaessa kehittämään.”

”Perusteellisen suunnittelun ja valmistautumisen ansiosta W Rent onkin huhtikuun puolivälistä lähtien valmiina palvelemaan kaikkia alan asiakkaita. Mainio tilaisuus tutustua toimintaamme avautuu Maxpo-näyttelyssä, jossa esittelemme omalla osastollamme tuoteperhettämme sekä palveluitamme”, päättää Taimisto.

Lue myös: Vilakone on nyt Wille Machines Oy

Lue seuraavaksi