Uutiset

Työkoneet

White thursday – valkoinen torstai

Black Friday eli musta perjantai on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Nyt tätä ostohysterian pyhää päivää vietetään jo maailmanlaajuisesti. Suomen Maskusta laitetaan liikkeelle jotain mustaa perjantaita parempaa, kun valkoista torstaita (white thursday) vietetään torstaina 26.11. Talhu Oy:n ja Atula Huoltopalvelut Oy:n valoiltamissa.

”Tuomme valoa työmaille ennen Black Fridayta. Valikoimastamme löytyy uusinta led-teknologiaa, otsavalosta aina suurimpiin valomastoihin asti. Unohtamatta työkoneisiin kiinnitettäviä valoja”, kertoo Juha Nurmi Talhu Oy:stä.

Luvassa on hulppeita tarjouksia. Esimerkiksi led-taskulamppu TL400 lähtee mukaan 19 euron hinnalla. Viiden metrin valomasto ja siihen kaksi kappaletta 12 000 lumenin proled-valaisinta on myös tarjouksessa hintaan 555 euroa.

Eivätkä tarjoukset lopu tähänkään. Atlas Copco -valomastokärry + Atlas Copco -generaattori eli P3500i-paketti hintaan 3 200 euroa. Kaikki edellä annetut hinnat ovat nollaverolla.

”Kannattaa poiketa torstaina Maskun Vähäkorventiellä. Meillä on runsaasti muitakin tarjouksia esimerkiksi maantiivistäjistä, öljylämmittimistä, generaattoreista ja uppopumpuista. Pientä tarjoiluakin on toki luvassa”, jatkaa Nurmi.

Atula Huoltopalvelut esittelee tapahtumassa työkoneisiin kiinnitettävät, korkeatasoiset ledvalot.

Tapahtuma on avoinna torstaina 26.11. kello 14.00-19.00, mutta tarjoukset ovat voimassa vielä mustana perjantainakin, lupaavat järjestäjät.

Lue seuraavaksi