Uutiset

Työkoneet

Volvo CE:n uudet nettisivut

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) on avannut uuden internet-sivuston osoitteessa www.volvoce.com/global. Tavoitteena on palvella yhdessä osoitteessa entistä tehokkaammin asiakkaita, mediaa, työnhakijoita sekä myös osakkeenomistajia. Aiemmin useissa eri osoitteissa ollutta dataa on nyt koottu yhteen paikkaan. Myös kaikkien maarakennuskoneiden tiedot, niin uusien kuin vanhojenkin mallien, on kerätty nyt yhteen.

Katsaus Volvon pitkään historiaan on sekin selattavissa.

“Haluamme uuden nettisivuston ilmentävän sitä tosiasiaa, että Volvo CE on hyvin innovatiivinen yritys. Haluamme tätä kauttakin olla helposti lähestyttävä ja paras alan yhteistyökumppani” valottaa johtaja Bill Law Volvo CE:stä.

Volvolla uskotaan, että uudet sivut tulevat kiinnostamaan yhä suurempaa kävijäjoukkoa ja tehostavat Volvon ja sidosryhmiensä kommunikointia. Volvollakin on havaittu kuvien ja videoiden yhä kasvava määrä erilaisissa palveluissa. Tästä johtuen myös uusi nettisivusto tarjoaakin jo runsaasti koneisiinsa, palveluihinsa ja tapahtumiin liittyvää lisämateriaalia.

Volvon uudet nettisivut tarjoavat kattavasti informaatiota myös menneisyyttä ja konevanhuksia harrastaville. Åkerman rules.

Lue seuraavaksi