Uutiset

Työkoneet

Veljekset Turpeinen urakoi Kymenlaaksossa – Powerscreen-seulat laadun takeena

Veljekset Turpeinen Ky:n historia juontaa vuoteen 1953, jolloin Antti Turpeinen aloitti yritystoiminnan Kotkan alueella. Nykyään yrityksen vetovastuussa ovat toisen sukupolven Jukka sekä Jaakko Turpeinen, joiden johdossa yritys on kasvanut yli 40 henkilöä työllistäväksi maarakennuksen sekä murskausalan merkittäväksi toimijaksi. Yrityksen toiminta on aina perustunut huippuluokan työn jälkeen sekä ammattitaitoon, joissa korostuu vielä vahva alueen paikallistuntemus. Myös konekannan laadukkuuteen on aina panostettu ja hyvänä esimerkkinä toimivat Vimelco Oy:n toimittamat tehokkaat Powerscreen Chieftain -täryseulat.

Powerscreen Chieftain -seulojen tehokkuus ja laatu riittävät vastaamaan tiukimpiakin vaatimuksia. Powerscreenin tarkka säädettävyys ja helppo hallinta miellyttävät operaattoreita kiireisissä urakoinneissa.

Veljekset Turpeinen on 1980-luvulta lähtien kasvanut erityisesti murskauspuolella ja nykyään ala muodostaa noin puolet yrityksen liikevaihdosta. Panostus alan konekantaan on ollut voimakasta ja kaikkiaan sadan yksikön kalustoon kuuluu esimerkiksi neljä hyvin varusteltua murskausasemaa, joiden tehokkuus ja laatu vastaavat nykyajan vaatimuksia kaikilta ominaisuuksiltaan.

Vimelco luottokumppani

Jukka Turpeinen on veljensä Jaakon kanssa kasvattanut Veljekset Turpeisesta yli 40 henkilöä työllistävän maarakennus- ja murskausalan merkittävän toimijan Kymenlaakson alueella.

Murskausalalla pitkiin konerikoista johtuviin seisokkeihin ei ole varaa, ja konekannan tuleekin olla luotettavaa ja huolto- sekä varaosapalveluiden tulee toimia saumattomasti. ”Vimelco Oy:n toimintatavat ovat vastanneet vaatimuksiimme mainiosti ja yhteistyömme on jatkunut jo yli 20 vuoden ajan. Olemme hankkineet yritykseltä vuosien mittaan useita seuloja ja Vimelcon Mika Lampisen laadukas palvelu on aina toiminut yhden puhelinsoiton periaatteella. Neuvoja on saanut aina tarvittaessa nopeasti ja ripeän varaosapalvelun kautta kriittisetkin osat on saatu vauhdilla asentajiemme haltuun”, kiittelee toimitusjohtaja Jukka Turpeinen.

Powerscreen seuloo tehokkaasti

Powerscreen on ollut Veljekset Turpeiselle luottomerkki jo vuosien ajan. ”Powerscreenin tela-alustaiset kuljettimet ovat osoittautuneet tehokkaiksi ja tälläkin hetkellä meillä on niitä käytössä kolme kappaletta vaativissa tehtävissämme. Powerscreen Chieftain -täryseulat ovat puolestaan seulontamme tukijalkoja ja nyt urakoissamme raatavat Chieftain 1700- sekä Chieftain 2100 -seulat. Powerscreenien vahvuuksia ovat esimerkiksi tarkka ja helppo säädettävyys sekä erittäin laadukas loppumateriaali. Jaekokoluokat täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset ja asiakaspalaute on aina ollut kiitettävää”, lisää Turpeinen.

Murskausta huvipuiston maisemissa

Veljekset Turpeinen on jo kahden vuoden ajan urakoinut muun muassa Tykkimäen Sora Oy:n kohteessa Kouvolan Tykkimäessä. ”Powerscreen Chieftain 2100X -seulaa käytetään kolmen eri jaekoon tuottamiseen ja toiminta on odotetun tehokasta. Näinkin isossa kohteessa koko ketjun täytyy toimia saumattomasti ja Powerscreen-seulan toimintakykyyn voi luottaa. Tuotantomäärät vastaavat tehokkuusvaatimuksiamme ja lopputuotteen laatu on moitteetonta.”

”Koronan tuomasta epävarmuudesta huolimatta tämä vuosi on ollut hyvin positiivinen niin tuotantomäärien kuin taloudellisen tuloksen suhteen. Ensi vuosikin näyttää jo lupaavalta ja toimintaa täytyy entisestään tehostaa niin henkilökunnan kuin konekannan osalta. Konehankinnoissa panostamme entiseen tapaan vain laatumerkkeihin ja tässä Vimelcon edustamat tuotteet tulevat varmasti edelleen näyttelemään isoa osaa”, päättää Turpeinen.Lue seuraavaksi