Uutiset

Työkoneet

Uutuusmalleja konepäivillä Espoossa 4.–5.11.

Finnsiirto-konsernin yritysten, Simeri Oy, ETP Espoon Teollisuuspalvelu, Suomen Telakone Oy ja Finnsiirto, järjestämillä konepäivillä on esillä paljon uutuuksia, kuten maailman ensimmäinen sähkökurottajatrukki.

Tapahtumaa on järjestelty jo useita viikkoja ja paikan päällä nähdäänkin paljon uutuuksia Simerin, Suomen Telakoneen ja Finnsiirron maahantuomilta ja edustamilta konemerkeiltä.

Konepäivillä on esillä muun muassa maailman ensimmäinen litiumioniakulla varustettu sähkökurottajatrukki sekä litiumioniakulla varustettuja henkilönostimia. Nämä kaikki Snorkel-tuotemerkiltä. Esillä on myös uudistettu nelivetoinen Ausa-maastotrukki. Se on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja se kulkee vaikeissakin olosuhteissa sekä huonolla pihamaalla maksimikuorman kanssa.

Suomen Telakone esittelee tapahtumassa Hyundain uudistetun A-mallisarjan pyöräalustaisen kaivukoneen. Mukana ovat myös isot Hyundai-pyöräkuormaajat ja -telakaivukoneet. Finnsiirto puolestaan esittelee uuden malliston Hyundai-sähkö- ja dieseltrukkeja, joissa on uutena teknologiana litiumioniakkuoptio sekä Stage V -hyväksytyt polttomoottorit.

Myös ETP Espoon Teollisuuspalvelun myymälä samassa osoitteessa on avoinna koko konepäivien ajan ja myymälästä löytyy hyviä tarjouksia työkaluista ja muista teollisuuden tarvikkeista. Tapahtumassa on myös paikalla useita alan yhteistyökumppaneita esittelemässä tuotteitaan.

Konepäivät järjestetään kehäkolmosen varrella, osoitteessa Juvankartanontie 15, Espoo. Tapahtuma on avoinna torstaina 4.11. kello 10–16 ja perjantaina 5.11. kello 10–17.Lue seuraavaksi