Uutiset

Työkoneet

Finnsiirron ja Telakoneen konemyynti laajentuu Espooseen

Vuodesta 2020 asti Simeri, Finnsiirto ja Suomen Telakone ovat muodostaneet valtakunnallisesti merkittävän osaamis- ja palvelukokonaisuuden Suomen ja Baltian alueella. Konserni on nyt maanlaajuinen palveleva konetalo, joka kattaa henkilönostimet, trukit, maansiirtokoneet ja kaikki koneisiin liittyvät palvelut huollosta varaosiin.

Trukit ja maansiirtokoneet saman katon alla henkilönostimien kanssa

Muodostetun konekonsernin ansiosta asiakkaat voivat tehdä myös maansiirtokone- ja trukkihankintansa pääkaupunkiseudulla saman katon alta henkilönostimien kanssa. Telakoneen ja Finnsiirron asiantuntijuus sekä myynti- ja jälkimarkkinointipalvelut löytyvät nyt myös tutusta osoitteesta Espoosta Simerin toimitiloista.

Simeri Espoo
Telakone ja Finnsiirto ovat nyt myös Espoossa yhdessä Simerin kanssa.

Finnsiirron myyntijohtaja Kalle Dahlman mainitsee laajentumiselle olevan selkeä tarve: ”Olemme reilun vuoden aikana saaneet pk-seudun asiakaskunnaltamme tiedusteluja, milloin laajennamme trukki- ja maansiirtokonemyyntiä lähemmäs heitä. Nyt olemme valmiita vastaamaan kysyntään ja konekauppojakin on tehty jo monta, joten asiakkaamme odottavatkin nyt sitä samaa nopeaa ja palvelevaa jälkimarkkinointia, jota ovat tottuneet saamaan jo Turun ja Tampereen talousalueella.”

Hyundai 30D-9V StageV

Simerin myyntipäälliköllä Antti Alatalolla on aiempaa työhistoriaa trukkien ja maarakennuskoneiden parissa isossa kansainvälisessä konevuokraamossa.

”Finnsiirron ja Telakoneen tuotteet sopivat hyvin henkilönostinten rinnalle, sillä meiltä löytyy ymmärrystä ja asiantuntemusta myös trukeista ja maansiirtokoneista. Asiakkaamme saavat nyt entistäkin laajempaa palvelua yhdellä ja samalla käynnillä”, hän kommentoi yhteistyötä.

Suomen Telakone laajentaa juurilleen

Snorkel S4732E

Telakoneella on historiaa Juvanmalmilla Simerin toimipisteen lähellä. Yritys toimi alueella 90-luvun puolivälissä useamman vuoden ajan. Nyt Juvanmalmilta saa jälleen Telakoneen maansiirtokoneita, joten historian ympyrä sulkeutuu.

”Konsernin ansiosta Telakone vahvistuu pääkaupunkiseudulla ja myyntiin saadaan ihan uudenlaista voimaa”, neuvonantajaksi siirtynyt Matti Rautionmaa Telakoneelta kommentoi.
Lue seuraavaksi