Uutiset

Työkoneet

Uusi Dino 220XSE -puominostin

Dinolift Oy laajentaa Dino-puominostimien sarjaa tuomalla markkinoille täysin uudenlaisen, 22 metrin työskentelykorkeuden omaavan puominostimen. Siinä on aiempaa selvästi isompi kori 350 kilon kapasiteetilla.

Sen lisäksi, että 220XSE on ensiluokkainen henkilönostin, on se samalla myös teleskooppilastaaja 500 kilon nostokapasiteetilla. Kori kiinnittyy puomiin trukkipiikeillä. Kun kori irroitetaan piikeistä, saadaan käyttövalmis kone materiaalinkäsittelyyn. Kori irroitetaan ja kiinnitetään puomiin helpolla ja turvallisella pikalukituksella.

Uusi 22 metrinen nostin on varustettu suurella 1,3 x 2,4 metrin kokoisella työskentelykorilla, johon mahtuu kerralla kolme henkilöä tai kaksi henkilöä ja eurolava. Valmistajan mukaan tämä parantaa tuottavuutta ja antaa käyttäjälle parempaa työergonomiaa ja mukavuutta. Puomiston pyöritys on jatkuva ja kori kääntyy hydraulisesti 180 astetta. Tärkeä turvallisuus ominaisuus on myös älykäs ohjausjärjestelmä jonka ansiosta nostin aina liikkuu menosuunnassa vaikka puomisto olisi käännetty 180 astetta.  Niin sanottu ”anti crushing device” edesauttaa nostimen turvallista käyttöä lähellä kattorakenteita.

Ajo suoritetaan kaapeliohjauksella turvallisella etäisyydellä koneesta siten, että hyvä näkyvyys nostettavaan taakkaan säilyy.

Dino 220XSE on mielenkiintoinen konsepti myös vuokrakäyttöön.

”Koneen monipuolisuuden ansiosta tuottavuus työkohteessa nousee. Kone vastaa monipuolisiin tarpeisiin nostaessa sekä henkilöitä että materiaalia. Nämä edellä mainitut hyödyt ovat tietenkin tärkeitä myös loppukäyttäjille. Innovatiivinen 220XSE on kustannustehokas ratkaisu moniin erilaisiin työkohteisiin”, kertoo myyntijohtaja Karin Nars Dinoliftiltä.

Dinolift esitteli jo aiemmin tänä vuonna eli  Tukholmassa MaskinExpo-näyttelyssä uuden hinattavan nostimen, mallimerkinnältään 190XTE. Tuotekehitys on siis Loimaalla ollut ahkerasti uutta innovoimassa.

”Dino 220XSE on innovatiivinen tapa laajentaa puominostin sarjaamme. XL kokoinen kori ja iso korikapasiteetti lisäävät asiakkaidemme tuottavuutta merkittävästi. Asiakas saa tutun, turvallisen ja helppokäyttöisen Dino-nostimen teleskooppilastaajan ominaisuuksilla varustettuna. Tämä tulee lisäämään kiinnostusta koneeseen, asiakas saa kaksi konetta yhden hinnalla”, lopettaa Nars.

Lue seuraavaksi