Uutiset

Työkoneet

Total-voiteluaineiden edustus Vimelcolle

Vimelco Oy:n tuotevalikoimaan on kasvanut myös Total-voiteluaineilla. TotalEnergies on yksi maailman johtavista energia-alan yhtiöistä, joka tuottaa, valmistaa ja markkinoi polttoaineita, maakaasua, sähköä sekä voiteluaineita. TotalEnergies on sitoutunut parempaan energiaan, joka on edullisempaa, luotettavampaa, puhtaampaa ja mahdollisimman monen saatavilla.

”Me keskitymme Vimelcolla ajoneuvojen ja työkoneiden sekä teollisuuden voiteluaineisiin ja -rasvoihin. Meiltä saa nopeasti kaikkiin koneisiin valmistajan suosituksen mukaiset öljyt sekä moottorille, vaihteistolle että hydrauliikalle”, kertoo voiteluaineista vastaava myyjä Reijo Autio Vimelcolta. Reijolla on yli 20 vuoden kokemus voiteluaineista sekä ajoneuvojen että teollisuuden parissa.

”Tiedämme kuinka tärkeää kaikkien ajoneuvojen ja koneiden toiminta on yritykselle. Ajoneuvojen ja työkoneiden käyttötapa vaikuttaa moottoriöljyn valintaan ja käytettävällä moottoriöljyllä on suuri merkitys ajoneuvojen toiminnassa. Laajan moottoriöljy- ja voiteluaineosaamisemme ansiosta voimme optimoida yrityksesi voiteluaineiden käytön ja suositella ajoneuvoihin sopivia moottori-, hydrauliikka- sekä vaihteistoöljyjä”, lisää Reijo.

TotalEnergies -tuotevalikoima on kehitetty vastaamaan laitevalmistajien vaatimuksiin ja soveltumaan erilaisiin ajotapoihin. Modernit moottoriöljyt ovat laadukkaita ja kulutuksenkestäviä voiteluaineita, jotka suojelevat sekä moottoria että ympäristöä.

”Laajan moottoriöljy- ja voiteluaineosaamisemme ansiosta voimme optimoida yrityksesi voiteluaineiden käytön ja suositella ajoneuvoihin sopivia moottori-, hydrauliikka- sekä vaihteistoöljyjä”, lupaa Autio lopuksi.


Lue seuraavaksi