Uutiset

Työkoneet

Telakonepäivillä viihdyttiin

Toukokuun lopussa Humppilassa järjestettiin Perinteiset Telakonepäivät nyt jo 21:sen kerran ja ne jatkoivat kevään konepäivien sarjaa maassamme. Telakonepäivät kuluivat telakonemaisen leppoisan tunnelman vallitessa. Monipuolinen kone- ja lisälaitevalikoima sai jälleen tuhansia kävijöitä liikkeelle.

Suomen Maanrakennuskone Oy:n Marko ja Riku Lehto ottivat Telakonepäivillä vastaan Ville Nurmelta uudet Hyundait HX300AL- ja HW140A-kaivukoneet.
Tänä vuonna Suomen Telakone Oy:n edustamien tuotemerkkien lisäksi mukana olivat myös samaan konserniin kuuluvien Finnsiirto Oy:n Hyundai-vastapainotrukit ja Simeri Oy:n edustamat henkilönostinmerkit.

Aiempaa laajempi esiteltävä konekalusto ja aurinkoinen kevätilma houkuttelivat kävijöitä paikanpäälle runsaasti. Monet kävijät olivat sangen tyytyväisiä mahdollisuudesta tavata pitkästä aikaa konepäivillä vanhoja tuttuja ja saada uusia.

Kymmeniä yhteistyökumppaneita ja satoja koneita

Telakonepäivillä oli nyt esillä kymmeniä rautaisia lisälaite- ja palveluntarjoajia esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan. Lisäksi uutta ja käytettyä konetta oli luonnollisesti esillä kaikkiaan lähes 200 koneyksikköä.

Tapahtumaa kuvaa hyvin leppoisan rento tunnelma, maistuva ja monipuolinen ruokatarjoilu sekä monipuolisen laaja konetarjonta.
”Niin näytteilleasettajina toimivat yhteistyökumppanimme kuin tapahtuman kävijät ovat ilmeisen tyytyväisiä Telakonepäivien antiin”, todetaan Telakoneelta. ”Sen verran moni tulee joka vuosi uudelleen.”

Telakoneen Ville Nurmi kätteli tapahtumassa Hyundai HX180L -kaupat Jarno Kolppasen (Koneurakointi Kolppanen) kanssa.

Vaikka Hyundain uutuusmalleja on enemmän esillä syksyllä järjestettävässä Bauma-näyttelyssä, niin mukana olleet Hyundain HX A -sarjan kaivukone sekä HL A -sarjan pyöräkuormainmallit kiinnostivat kävijöitä. Tuotteen houkuttelevuudesta kertoo myös Telakonepäivillä luovutetut lukuisat uudet Hyundai-merkkiset koneet.

Lue seuraavaksi