Uutiset

Työkoneet

Talhun palvelu laajenee – Uusi toimipiste Pirkkalaan

Rakennusalan ammattitason työkoneiden maahantuonnin, myynnin ja huollon erikoisliike Talhu Oy jatkaa vahvaa kasvuaan ja nyt yritys avaa uuden toimipisteen Pirkanmaalle Pirkkalaan aivan alueen konekaupan keskukseen. Uuden liikkeen avaus kehittää Talhun kokonaispalvelujen toimivuutta ja saumaton yhteistyö yrityksen eri toimipisteiden välillä nopeuttaa asiakaspalvelun tasoa entisestään.

Talhu Oy kasvanut yli 30 henkilöä työllistäväksi konealan erikoisosaajaksi ja yrityksen tuotevalikoiman laadukkuus sekä monipuolisuus täyttävät maamme rakennusalan ammattilaisten korkean vaatimustason. Talhu on laajentunut tarkan suunnitelmallisuuden kautta ja Pirkanmaan toimipisteen avaaminen on looginen jatke kolmen vuoden takaiselle Turun ja kahden vuoden takaiselle Kuopion liikkeiden avaamisille.

Laajat varastot auttavat toimituksia

Talhu on selviytynyt koronan tuomista viivästyksistä kohtuullisen pienillä ongelmilla, ja valikoiman laajuus on pitänyt toiminnan vauhdissa.

Talhun Pirkkalan upouudessa yksikössä alan ammattilaisia palvelevat asiantuntevasti myynnin Jarkko Visakoivu, huoltovastaava Matti Moilanen sekä toimipisteen vetovastaava Juha Nurmi.

”Meillä on ollut toimintaperiaatteena suuren varastotuotemäärän ylläpito, ja vaikka se tuokin kustannuksia, on ratkaisu osoittautunut oikeaksi monien komponenttien toimitusaikojen kasvaessa. Olemme edelleen pystyneet täyttämään asiakkaiden toiveet ja esimerkiksi generaattorien, uppopumppujen ja maantiivistäjien kysyntä on ollut korkealla tasolla”, kertoo Talhun Juha Nurmi.

”Olemme aina panostaneet edustamiemme tuotteiden laadukkuuteen ja esimerkiksi nimet Atlas Copco, Silla, Sima ja Remko ovat tuttuja nimiä alan ammattilaisille. Kuuntelemme myös asiakastoiveita tarkoin ja täydennämme tuotevalikoimaa aina tarpeen tullen. Kysynnän kasvamisen ansiosta olemme aloittaneet esimerkiksi hyvin kilpailukykyisillä hinnoilla varustettujen muoviaitojen sekä SPT-pumppujen maahantuonnin.”

”Mielenkiintoinen uutuustuotteemme on premium-luokan Hyrax-henkilönostin, joka esiteltiin suurelle yleisölle Maxpo-näyttelyssä. Lisäksi tuomme maahan esimerkiksi Alimak-, ATN-, Starke Arvid-, Geotrencher-, Cifa- ja Hudic-tuotteita sekä Liebherr-torneja.”

Talhun Pirkkalan toimipisteen tuotevalikoima on rakennettu asiakastarpeiden mukaan ja kattaus muuttuu kysynnän mukaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

”Merkittävä tuoteperhe edustuksessamme on myös Husqvarna, jonka tuotteiden laatu vastaa asiakaskuntamme korkeisiin vaatimuksiin. Esimerkiksi isot laikkaleikkurit sekä akkukäyttöiset timanttileikkurit ovat tällä hetkellä hyvin kysyttyjä. Myös Omme Liftin hinattavien ja tela-alustaisten henkilönostimien suosio on vankkaa ja esimerkiksi uusi perässä hinattava kahden henkilön 15 metrin nivelpuomikone on herättänyt runsaasti positiivista huomiota”, Nurmi jatkaa.

Pirkanmaa merkittävä keskus

Talhun uusi toimipiste avataan Tampereen eteläisen ohitustien varteen lähelle hyvin monia merkittäviä asiakasyrityksiä.

”Uudet toimitilamme on suunniteltu tarkoin konevalikoimamme sekä palvelumme huomioiden ja yli 600 neliön sisätilat takaavat laajojen varastojen ylläpidon. Myös valikoiman mahdollinen kasvu on huomioitu, sillä tontin koko mahdollistaa tarvittaessa lisärakentamisen. Olemme panostaneet myös sisäisten siirtojen kehittämiseen ja isommatkin koneet saadaan halutessa nopeasti toiseen toimipisteeseen.”

Talhun uusien toimitilojen huolto- ja korjaamopuolen nykyaikainen konekanta varmistaa nopeat toimenpiteet.

”Pirkanmaan toimipisteellä on myös merkittävä vaikutus taloudellisesti merkittävän Seinäjoen talousalueen asiakkaiden palveluun ja jo nyt alueelta on kantautunut tyytyväisiä kommentteja uuden palvelukeskuksen sijainnista. Muutenkin seuraamme alan kehitystä tarkoin ja esimerkiksi Oulun vahva talousalue on kiinnostuksen kohteenamme. Tulemme edelleen myös kehittämään palvelujemme tasoa ja toimimme periaatteella, jossa huollamme kaiken, jonka myymme.”

”Asiakaspalvelumme korkea taso ja yksilölliset ratkaisut ovatkin merkittävä osa toimintakonseptiamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa rakentaa asiakkaille toimivat sekä taloudellisesti järkevät ratkaisut kaikissa tilanteissa”, päättää Nurmi.

Lue seuraavaksi