Uutiset

Työkoneet

Talhulle myyntipiste Maskuun

Pitkän kokemuksen erilaisista rakennustyömaiden koneista ja laitteista omaava Juha Nurmi on rekrytoitu vetämään uutta Talhu Oy:n Maskun konttoria. Miehen konttoripöytä on sijoitettu samaan kiinteistöön, jossa sijaitsee monia eri kone- ja laitemerkkejä huoltava Atula Huoltopalvelut Oy. Myös Suomen Rakennuskone Oy:n myyjä Pertti Tuomi pitää toimistoa vuoroin Porissa ja vuoroin Maskussa. Nyt voidaankin puhua jo täyden palvelun konetalosta, kun samassa kiinteistössä toimii sekä myyntiä, huoltoa että varaosatoimintoja.

Juha Nurmi perustaa toimintansa työmaakäynteihin. Pakettiauton tavaratilassa valikoima vaihtuu sen mukaan, mitä asiakas haluaa.

Nurmi on jo kotiutunut Maskun Vähäkorventie 13 konttorille, vaikka viimeistelyt kiinteistöön olivat syyskuun alussa vielä tekemättä. Seinälle oli tulossa Talhun kyltti ja pihan lipputankoihin kiinteistön palveluista kertovat liput. Pakettiauton kylkeen Talhun logot sen sijaan olivat jo liimattu. Tavaratilakin oli jo lastattuna työmaakäyntejä varten.

”Minulla on tarkoitus olla mahdollisimman vähän tässä pöydän ääressä ja erittäin paljon kentällä esittelemässä tuotteitamme. Tarjoukset laadin aina työmaalle toimitettuna.

Nurmen kädessä on kivimiesten kätevä apulainen eli Husqvarnan akkukäyttöinen laikkaleikkuri.

Talhu on nyt panostanut Varsinais-Suomeen avaamalla oman toimipisteen ja minä pyrin panostamaan parhaani mukaan asiakaspalveluun”, Nurmi toteaa.

”Synergia Talhun sopimushuoltajana toimivan Atulan kanssa on erinomainen. Myynti, huolto ja pieni varaosavarasto ovat nyt kaikki tässä samassa paikassa. Myymälän hyllyiltä löytyy jo muun muassa uppopumppuja, tärylätkiä ja generaattoreita. Ja Talhun päävarastosta on nopeasti saatavissa täydennystä.”

Talhun valikoima on erittäin kattava ja Nurmi kertoo osan tuotteista olevan aika uusia hänelle.

”Esimerkiksi torninosturit ovat yksi minulle uusista sektoreista. Talhu tuo maahan Liebherr-torninostureita ja esimerkiksi Suomeenkin jo rantautunut mobiilialustainen torninosturi MK88 on erittäin mielenkiintoinen konstruktio. Myös täysin ympäripyöriväksi varusteltavissa olevat Cormach-kuormaus- ja asennusnosturit ovat sitä minulle uutta osastoa. Toki nostopuolen asiakaskunta alueella on aika tuttua jo aiemmista työpaikoista”, jatkaa Nurmi.

Nurmen alue on yhtä kuin Turusta länteen päin Saloon ja pohjoisessa Poriin saakka.

Myös Talhun sortimenttiin kuuluva Husqvarna Construction -sektori pitää sisällään monia mielenkiintoisia rakennustyömaiden tuotteita.

”Timanttileikkaus- ja poraus on Husqvarnalla varsin vahva alue. Esimerkkeinä pylväsporat ja laikkaleikkurit, jotka on tehty ammattilaiseen kovaan käyttöön”, Nurmi kehaisee ja esittelee sanojensa vakuudeksi kivimiesten ehdotonta hankintaa. Akkukäyttöinen laikkaleikkuri K535i painaa vain 3,5 kilogrammaa ja leikkaa betonia, kiveä ja asfalttia. Lisävarusteena saa myös akkukäyttöisen vesisäiliön, joka tuo pölyä sitovaa suihkua niille työmaille, jossa vettä ei muuten ole saatavana.

Talhu, Atula Huoltopalvelut ja Suomen Rakennuskone viettävät konetalossa avoimia ovia marraskuussa 8.-9.11.  Nurmen mukaan konepäivillä voi tutustua edellä mainittujen yritysten toimintaan ja tuotteisiin. Tarjoiluakin on, muun muassa lettuja paistetaan vieraille.

Lue myös: Atula Huoltopalvelut Oy on alueellinen Komatsu-huolto.

Turun kupeessa Maskussa sijaitsevassa kiinteistössä toimii Talhun lisäksi Atula Huoltopalvelut sekä Suomen Rakennuskoneen myyntipiste. Atula huoltaa ja varustelee esimerkiksi Komatsut sekä on myös Talhun sopimushuoltoliike.

 

 

 

 

Lue seuraavaksi