Uutiset

Työkoneet

Suomen Telakone Oy on valittu Pohjois-Euroopan parhaaksi Hyundai-maansiirtokoneiden maahantuojaksi


Artikkelikuva: Suomen Telakone Oy on palkittu Pohjois-Euroopan parhaana Hyundai-maansiirtokoneiden maahantuojana. Kuvassa Telakoneen Miikka Läntinen (toinen oik.) ja Topias Rautionmaa (toinen vas.) ja Finnsiirto-konsernin konsernijohtaja Jukka Virko (ensimmäinen oik.). Palkinnon luovutti Hyundai Heavy Industries Europen Bart Brepoels (kuvassa vas.).


Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) valitsee vuosittain ansioituneimpia maahantuojia Euroopan maahantuojien verkostostaan. Vuosi 2021 oli monin tavoin haasteellinen vuosi markkinoilla, mutta Hyundai-maansiirtokoneiden organisaatio onnistui ylittämään tavoitteensa ja teki kautta aikojen suurimman maansiirtokoneiden myyntiennätyksen.

HCEE on palkinnut maahantuojiaan erityisesti mainiten myynti- ja huoltoverkostoon kuuluvien ammattilaisten palvelutason, uudet innovaatiot ja Hyundai-tiimihenkisyyden sekä asiakastyytyväisyyden.

Suomen Telakone Oy on palkittu menestyneestä myyntityöstään kasvattaen markkinaosuuttaan Suomen maansiirtokonemarkkinoilla, lisäten uusien Hyundai-koneiden tilauskantaa sekä laajentuessaan Suomessa eri kaupunkeihin liittyessään mukaan Finnsiirto-konserniin.

Finnsiirto-konsernin myötä Telakone on laajentanut konemyyntiään sekä huolto-organisaatiotaan mm. Turun, Pirkanmaan ja pk-seudun talousalueille. Myös Pohjois-Suomen alue on vahvistunut entisestään Haka Center Oy:n liittyessä mukaan Telakoneen jälleenmyyjäverkostoon.

“Valtava kiitos menestyksekkäästä vuodesta 2021 kuuluu ehdottomasti Telakoneen henkilökunnalle heidän arvokkaasta työstään palvella asiakkaitamme aina yli odotusten sekä taidosta ylläpitää Suomen Telakoneen upeaa ryhmähenkeä”, Miikka Läntinen, Suomen Telakone Oy:n operatiivinen johtaja toteaa. ”Kiitos kuuluu myös tärkeille asiakkaillemme ja kaikille yhteistyökumppaneillemme!”

Lue seuraavaksi