Uutiset

Työkoneet

Suomen Rakennuskone Oy uusiin tiloihin Vantaalla

Suomen Rakennuskone Oy on siirtynyt uusiin tiloihin Vantaalla osoitteeseen Luhtaanmäentie 76 B. Huolto- ja varaosatoiminnot hoidetaan Jarkan Maansiirto Oy:ltä vuokratussa hallissa sekä myynti ja vuokraus toimii pihamaalle pystytetyssä toimistokontissa. Tutut miehet Mikko Ihamäki (Etelä-Suomi) ja Jukka Rissanen (Kymenlaakso, Etelä-Karjala ja Etelä-Suomi) hoitavat myyntiä ja konevuokrauksesta vastaa Visa Mönkkönen. Huolto- ja varaosamyynnistä vastaa Jani Koivisto.

Hallissa toimii SR-O:n oma huolto ja tarpeen mukaan pihamaalta startataan huoltoautot kentälle.

”Meillä on nyt käytössä iso pihamaa, kun vanhassa paikassa oltiin postimerkin päällä. Saamme paljon eri konemalleja esille ja vieressä on myös koekaivupaikka. Asiakkaat haluavat kuitenkin myös kokeilla koneita ja nyt siihen on mahdollisuus”, sanoo Mönkkönen.

”Asiakkaita on jo paljon käynyt paikalla ennen tätä avoimien ovien tapahtumaakin ja kaikkiaan on aika positiivinen fiilis. Tämä on paljon toimivampi paikka kuin aiempi”, jatkaa Rissanen.


Kolme Komatsu-soturia eli yksi kaikkien ja kaikki Komatsun puolesta. Rissanen (vas.), Mönkkönen ja Ihamäki. Taustalla Komatsun hybridimalli HB365LC. Sitä ja pienempää, jo tuotannosta poistunutta mallia on Suomeen myyty parisenkymmentä.
Pihamaalla on nyt reilusti tilaa eri konemalleille.
Avoimet ovet kiinnostivat. Ihmisiä riitti paikalle pitkin päivää ja aurinkokin kävi välillä kiiltelemässä Komatsujen pinnoilla.
Jari Salomäki tietää Komatsuista kaiken.
Myynti ja vuokraus toimii sinisissä parakeissa. Huolto ja varaosat sisällä hallissa.
Näillä Komatsu WA500 -pyöräkuormaajilla on ajettu 40 000 tuntia molemmilla. Ne ovat olleet käytössä vain Nunnalahden Uuni Oy:llä alusta asti. Takimmainen on vuosimallia -88 ja uudempi kuusi vuotta nuorempi. Siittä sitten konekaupoille. Pientä pintaremonttia tiedossa.
Hallissa huollolla riitti askaretta.
Arpajaisissa voittona ihan ikioma Komatsu.
Myyntijohtaja Pasi Gerpe piti erityisen tärkeänä koeajoaluetta, jossa saa nyt antaa kauhalle kyytiä.


Lue seuraavaksi