Uutiset

Työkoneet

Suomen Rakennuskone Maxpo 2013 -näyttelyssä

Komatsu

Luottomerkki Komatsu vahvasti esillä myös tänä vuonna. Kestävän kehityksen periaatteella lisäarvoa luvataan niin kone- ja palvelu-uutuuksien kuin kasvavan huoltoverkoston voimin. Maxpossa esillä ovat muiden muassa kaksi uusinta kymppisarjan kaivinkonetta, tela-alustainen PC138US-10 ja pyöräalustainen PW180-10, sekä seiskasarjan uusista pyöräkuormaajista WA380-7.

Tela-alustainen lyhytperäinen PC138US-10 puskulevyllä jatkaa edeltäjiensä suunnitteluperiaatteita niin teho-ominaisuuksien, kaivuvakauden, nostokyvyn kuin ergonomiankin osalta. 97,3 hevosvoiman moottori täyttää EU Stage IIIB -päästövaatimukset. Koneen työpaino on varusteista riippuen 14-16 tonnia.
Pyörä-alustaisen PW180-10 kaivinkoneen työskentelymukavuutta lisää uusittu hytti ja edelleen kehitetyt hallinta- ja valvontalaitteet.

Koneen huollettavuus on entistä parempi, ja laadukas, integroitu hydrauliikka parantaa kestävyyttä entisestään. 165 hevosvoiman moottori täyttää EU Stage IIIB -päästövaatimukset. Koneen työskentelypaino on varusteista riippuen 18-21 tonnia.
WA380-7 -pyöräkuormaaja on yhtä aikaa taloudellinen ja tehokas. Siinä on EU Stage 3B-normit täyttävä, 192 hevosvoiman moottori. Kiihtyvyys ja huippunopeus ovat kasvaneet. Moottorin automaattinen ohjausjärjestelmä kehittää juuri oikean tehon kutakin työvaihetta varten, alentaen merkittävästi polttoaineen kulutusta tuottavuutta heikentämättä. Lisäksi koneiden ohjautuvuutta ja työmukavuutta on kehitetty monin erittäin merkittävin tavoin.

Suomen Rakennuskone Maxpo 2013 -näyttelyssä      
Osasto: B100

Maxpo 2013 virallinen messuopas löytyy pdf tiedostona täältä

Lue seuraavaksi