Uutiset

Työkoneet

Steelwristin kolmas sukupolvi

Maaliskuun 13. päivänä 2024 avataan Steelwrist Deutschland GmbH:n uudet toimitilat Hampurissa ja samalla esitellään yrityksen historian suurin ja innovatiivisin tuotelanseeraus. Huomion keskipisteenä on ensimmäinen malli Steelwristin kolmannen sukupolven kallistuvasta kauhanpyörittäjistä, joka nostaa valmistajansa mukaan polttoainetaloudellisuuden, turvallisuuden ja monipuolisuuden uudelle tasolle. Muut tuoteuutuudet esitellään Pariisin Intermat-messuilla.

Steelwrist valmistaa kauhanpyörittäjiä, pikakiinnikkeitä ja työlaitteita kaivukoneisiin maailmanlaajuisesti ja sillä on oma organisaatio 19 maassa. Sitoutuminen kaivukoneiden tehokkuuteen on ollut kehityksen keskipiste koko yrityksen historian ajan.

Maaliskuun julkistamistilaisuudessa Steelwrist esittelee ensimmäisen kerran kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjän, joka tuo tullessaan innovatiivisia ominaisuuksia, mekaanisia sekä ohjausjärjestelmään liittyviä. Tähän kuuluu uutta tekniikkaa lukituksen turvallisuuteen ja huoltamisen helpottamiseen. Osana Quantum-ohjausjärjestelmän päivitystä, esitellään yhdistelmä uusia komponentteja ja asennuksen tukiohjeita, jotka nostavat helpon asennuksen ja etätuen uudelle tasolle.

Vaikkakin kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjä on lanseerauksen keskipisteenä, samalla julkistetaan useita uusia tuotteita. Kuten uudet, keveät kourat ja uudelleen suunnitellut maantiivistäjät, joissa on matala öljynvirtauksen ja tiivistystehon suhde, mikä tekee siitä valmistajan lupaamana täydellisen kauhanpyörittäjän alla. Kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjään, ohjausjärjestelmään, anturitekniikkaan ja työvälineisiin liittyvien uutuuksien lisäksi Steelwrist lanseeraa myös uuden tuotekategorian, joka täydentää kaivukoneiden tehokkuuteen tähtäävää laajaa tuotevalikoimaa.

“Nykyään monet ennakoivasti ajattelevat kaivukoneiden omistajat ja käyttäjät ympäri maailman ovat ymmärtäneet, että kauhanpyörittäjä tuo huomattavia tehokkuusparannuksia. Tämä on luonnollisesti hyväksi asiakkaidemme kilpailukyvylle ja ympäristölle. Tuotteemme eivät kuitenkaan ainoastaan paranna kaivukoneiden tehokkuutta, vaan niillä on myös ratkaiseva rooli ilmastonmuutokseen liittyvien haasteiden ratkaisemisessa. Toivomme, että kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjän avulla voimme asettaa uuden standardin. Uskon, että se tulee olemaan paras kauhanpyörittäjä, jonka kukaan on koskaan rakentanut”, Steelwristin toimitusjohtaja Stefan Stockhaus sanoo.

Uudet toimitilat Saksaan

Lanseeraustapahtuma merkitsee myös Steelwristin uuden tuotantolaitoksen virallisia avajaisia Hampurissa, Saksassa. Vuonna 2023 perustettiin Steelwrist Deutschland GmbH -tytäryhtiö vahvistamaan entisestään yrityksen läsnäoloa ja kykyä vastata kasvavaan kysyntään näillä tärkeillä markkinoilla. Viimeaikaiset laajennukset ja panostukset Suomessa sekä Ranskassa ovat vahva osoitus sitoutumisesta asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen. Jälleenmyyjille tarjotaan entistä parempaa tukea paikallisella tuote- ja varaosavarastolla.

Hampurin lanseeraustapahtuman jälkeen kaikki uudet Steelwrist-tuotteet esitellään Intermat-messuilla Pariisissa, Ranskassa 24.-27. huhtikuuta 2024.


Lue seuraavaksi