Uutiset

Työkoneet

Steelwristille uusia toimipisteitä

Steelwrist vahvistaa ja laajentaa läsnäoloaan markkinoilla avaamalla uudet toimitilat Suomessa ja Ranskassa. Steelwrist on globaali kaivukoneiden pikakiinnikkeiden, kauhanpyörittäjien ja työlaitteiden valmistaja. Yritys perustettiin 2005, jonka jälkeen on perustettu omat myyntiorganisaatiot 19 maahan. Steelwristillä on omat organisaatiot nyt myös Suomessa ja Ranskassa, joihin avattiin äskettäin uudet toimitilat.
Steelwrist juhlisti kesäkuussa uusien toimitilojen avajaisia Suomessa ja Ranskassa asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

”Asiakkaat haluavat Steelwristin tuotteita kasvavassa määrin. Vahvistaaksemme läsnäoloamme näillä alueilla, investointi paikallisiin toimitiloihin tuli ajankohtaiseksi. Samalla nopeutamme palveluamme, koska voimme toimittaa tuotteita paikallisesta varastosta. Tuotanto ja kokoonpano säilyvät tehtaallamme Rosersbergissä, Tukholman pohjoispuolella”, sanoo Steelwristin toimitusjohtaja Stefan Stockhaus.

Steelwrist Suomi, Vantaa

Steelwristin paikallinen tiimi yhdessä Stefan Stockhausin kanssa toivottivat kutsuvieraat tervetulleeksi avajaisiin kesäkuun 9. päivä. Samaan aikaan pidettiin ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun alueella Stadin Mörinät -tapahtuma. Vantaalla sijaitsevista toimitiloista löytyy konttori sekä varasto varaosille ja tuotteille.

”Sijainti on paras mahdollinen. Olemme lähellä kaikkia jälleenmyyjiä”, kertoo Steelwrist Suomen, Ruotsin ja Baltian maajohtaja Toni Ylitalo.
”Tämä antaa positiivisen signaalin asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä myös omalle organisaatiollemme Suomessa.”

Toni Ylitalo ja Stefan Stockhaus


Steelwrist France SAS, Chilly-Mazarin

Paikallinen organisaatio on toiminut Ranskassa jo vuodesta 2016 alkaen. Tytäryhtiö sinne perustettiin 2019. Myös Ranskassa kysyntä Steelwristin pikakiinnikkeille, kauhanpyörittäjille ja työlaitteille on ollut kasvussa. Toimitilat sijaitsevat Chilly-Mazarinissa, Pariisin eteläpuolella. Tilat pitävät sisällään konttorin, varaston ja korjaamon. Avajaisseremoniat pidettiin kesäkuun 29. päivänä Steelwristin Ranskan henkilökunnan, toimitusjohtaja Stefan Stockhausin sekä muiden kollegoiden ja asiakkaiden kanssa.

“Olemme onnellisia ottaessamme tämän tärkeän askeleen kehittäessämme Steelwristin toimintoja Ranskassa. Panostus toimitiloihin on merkittävä ja vahvistaa uskoa Ranskan markkinoiden tärkeydestä Steelwristille”, kertoo Steelwrist Ranskan maajohtaja Nicolas Proust.
”Toimitilainvestoinnin myötä pystymme vastaamaan ja ylittämään asiakkaiden vaatimukset toimintamme ja teknisen tuen tehokkuudesta. Olemme erittäin iloisia nähdessämme, miten moni on saapunut paikalle juhlistamaan tätä tilaisuutta kanssamme Chilly-Mazariniin.”Lue seuraavaksi