Uutiset

Työkoneet

Seulatek Oy laajentaa huolto- ja korjaustoimintaan

Erilaisten seulojen, syöttimien, kuljettimien ja kauhojen korjaaminen liittyy kiinteästi Seulatek Oy:n toimintaan ja tukee sitä monin tavoin. Esimerkiksi lähes kaikki korjauksissa tarvittavat komponentit, kuten erilaiset seulaverkot, hihnakuljettimien tukirullat, kumiprofiilit, kiinnitystarvikkeet, Hardoxista valmistetut kulutuslevyt, syöttimen levyt, sivukiilat, välppäkiskot ja kauhojen osat löytyvät suoraan omasta varastosta. Lisäksi Seulatek Oy tekee asiakkailleen erilaisia metallirakenteita ja konepajatöitä tarpeen ja kysynnän mukaan.

Nyt käyttöönotettu hallitila mahdollistaa jatkossa isojenkin laitteiden huoltamisen ja korjaamisen, sillä tilaa on reilusti ja isoista ovista mahtuu kuljetuslavetti tai jopa mobiilimurskauslaitos halliin sisälle. Laitteiden purku sekä lastaus onnistuvat lämpimissä sisätiloissa 8 tonnin kattonosturilla. Myös piha-alueet ovat riittävän isot raskasta kuljetuskalustoa ajatellen.

Uuden toiminnan myötä on jouduttu hankkimaan myös uusia koneita ja laitteita, muun muassa hitsauskoneita, magneettiporia, oikaisulaitteita sekä käsityökaluja. Jatkossa tullaan hankkimaan lisää välineitä töiden tuomien vaatimusten mukaan.

Korjaustoiminnan ohessa on myös tarkoitus suunnitella ja valmistaa muun muassa säätöjaloilla varustettuja peruskuljettimia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Seulatek Oy:n myyntitoimintaa on viime kesäkuusta lähtien vahvistanut Antti Saranko, joka työskenteli aiemmin yrityksen tuotantopuolella neljä vuotta. Joten myyntitehtävien vaatimaa käytännön asiantuntemusta ja osaamista Antilta löytyy varmasti.

www.seulatek.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi