Uutiset

Työkoneet

Sennebogen mukana FinnMetkossa

Konekesko esittelee FinnMetko-näyttelyssä Sennebogen-materiaalinkäsittelykoneita. Ne tarjoavat uusia, tehokkaita ja taloudellisia ratkaisuja, joiden avulla voi korvata nykyisin käytössä olevia menetelmiä mm. tukkipihan logistiikkaan ja puutavaran käsittelyyn.

Esillä näyttelyssä on Sennebogen 830M-trailer, joka on suunniteltu erityisesti puutavaran käsittelyyn ja liikutteluun nopeasti ja tehokkaasti. Koneen työpaino on n. 40 tonnia ja sitä liikuttaa Cumminsin 164 kW:n moottori sekä Bosch-Rexroth-hydrauliikka. Kone on käytössä Iivari Monosen pylvästehtaalla Nurmeksen Höljäkässä ja kokemukset koneesta ovat olleet erittäin positiivisia. Sennebogen-materiaalinkäsittelykoneet ovat tunnettuja polttoainetaloudellisuudesta ja polttoaineen kulutus tässä mallissa on vain noin 11–13 litraa/tunti.

Myöhemmin syksyllä Suomeen on tulossa myös 735M pick & carry -mallin esittelykone. 735M pick & carry -malli on suunniteltu erittäin vahvaksi ajo- ja kantokoneeksi ja siinä on erityisen suuri nostokyky ilman tukijalkoja. Koneen avulla tavaraa voidaan kantaa ja kuormata tarvittaessa erittäin kapeissa ja ahtaissa tiloissa nelipyöräohjauksen ansiosta.

Kansainvälisenä yrityksenä Sennebogen tarjoaa laajan malliston nostureita, materiaalinkäsittelykoneita ja kurottajia. Koneiden työpainot vaihtelevat 18–300 tonnin välillä. Sennebogen on tunnettu myös valmiudestaan valmistaa sarjatuotantomalleista poikkeavia, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä koneita.

Lue seuraavaksi