Uutiset

Työkoneet

Sennebogen 673 R-HD – uusi 70-tonninen

Tela-alustainen Sennebogen 673 on 70 tonnin teleskooppinosturi, jonka vakaa tela-alusta ja teleskooppinen puomi tekevät siitä valmistajansa mukaan joustavan ja luotettavan työkoneen. Sennebogen 673 R-HD suoriutuu vaativistakin töistä sen kestävän rakenteen, kompaktin koon ja erinomaisten työ- ja turvallisuusominaisuuksien ansiosta. Näin luvataan maahantuojan, Konekeskon tiedotteessa.

Uusi Sennebogen 673 R-HD täydentää laajaa tuotevalikoimaa ensimmäisenä tela-alustaisena teleskooppinosturina uudessa E-sarjassa. Teleskooppipuominsa ansiosta nosturi soveltuu vaativiin töihin rakennustyömaalla. Koneen leveys on alle kolme metriä maantiellä, joten se voidaan siirtää helposti työmaalta toiselle. Kone on myös käyttövalmis heti, kun se saapuu rakennustyömaalle.

Perinteiset aikaa vievät valmistelutyöt kuten tasapainotus ja koneen tukeminen ovat tarpeettomia. 673 R-HD hoitaa hommansa 36 metriin ulottuvalla puomilla. Kaksi 8- ja 15-metristä jatkopuomia jatkavat ulottuvuutta 51 metriin.

Kone voi luotettavasti kantaa 70 tonnin kuormaa. Neliportainen teleskooppipuomi jatkuu hydraulisesti. Kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös kuormattuna.

Aivan kuten ensimmäiset  E-sarjan teleskooppipuomiset nosturit, myös 673 R-HD täyttää Stage III B -päästönormit Deutz-moottorin (160 kW) ja sen hiukkassuodattimen sekä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmän ansiosta.

Lisäksi laite tarjoaa energiansäästötoiminnon Eco-toiminnolla. Uusi Sennebogen Sencon -valvonta-/diagnostiikka -järjestelmä tarjoaa valmistajansa mukaan selkeän kuvan kaikista toimintaparametreistä ja helpon, intuitiivisen ohjausjärjestelmän. Lisäksi, kuormamomentin rajoitusjärjestelmää voidaan seurata helposti.

Neljän suuren tukipisteen alustan ja leveiden pohjalevyjen ansiosta kone voi seistä tukevasti myös dynaamisissa tehtävissä vaikeassakin maastossa. Nosturikäytön lisäksi, 673 R-HD voi työskennellä myös nostokorin avulla.

Sauvaohjaus, suuri liukuovi, valinnaiset oheislaitteiden kamerat ja vankka ritilä ohjaamon vieressä ovat turvallisuutta ja ergonomiaa lisääviä ominaisuuksia.

Sennebogen 673 R-HD voidaan varustella hydraulisesti nostettavalla ohjaamolla, joka tarjoaa hyvän näkyvyyden työkohteeseen. Ohjaamo nousee 2,7 metriä ja kallistuu 30 astetta.

Keskusvoitelu kaikille nivelille ja kääntökehälle vähentää huollon tarvetta, optimoi huoltopisteisiin ja tärkeisiin komponentteihin pääsyä sekä säästää aikaa.

Lue seuraavaksi