Uutiset

Työkoneet

Sennebogen 640 HD – kompakti ja monikäyttöinen

Monitoiminen, luotettava ja helppo siirtää. Näistä ominaisuuksista Sennebogenin tela-alustaiset nosturit ovat valmistajansa mukaan tunnettuja. Nykyisen E-sarjan uusin tulokas on Sennebogen 640 HD. Se soveltuu kaivon kaivuusta maanalaisiin rakennuskohteisiin sekä kaivostoiminnasta nosturikäyttöön.

Tela-alustaisena nosturina Sennebogen 640 HD on tarkoitettu monenlaisiin, erityisesti dynaamisiin ja vaativiin käyttökohteisiin ja siitä on olemassa lukuisia versioita. Sennebogenilla on yli 60 vuoden kokemus monikäyttöisten nostureiden valmistamisesta ja se laajentaa nyt kattavaa tuotevalikoimaansa entisestään. Mallin 640 HD:n tehokkaan. 186 kilowatin tehoisen CAT -dieselmoottorin polttoainetehokkuus on käyttäjälleen edullinen. Turvallinen työkuorma on jopa 40 tonnia, mikä tarjoaa laajat käyttömahdollisuudet.

Jykevän rakenteensa, tehokkaan monipiirisen hydrauliikkajärjestelmänsä ja voimakkaan kääntövaihteen ansiosta 40 tonnin tela-alustainen nosturi soveltuu erityisen hyvin rakennustöihin. Sovellukset johteiden tai köysikourien avulla voidaan toteuttaa luotettavasti, samoin kuin hydraulivasaran käyttö kaivon kaivuussa tai maanalaisissa rakennuskohteissa.

Köysikouralla tai -kauhalla varustettuna Sennebogen näyttää hydraulisen vahvuutensa niin rakennus- kuin kaivostöissäkin. Tällöin kaksi 12 tonnin vinssiä varmistavat optimaalisen vetovoiman.  Nämä vinssit ovat lisävarusteena saatavana myös 16 tonnin heavy-duty-versioina. Koska 640 HD:n suurin puomipituus on 41,1 metriä ja lisävarusteena on saatavana myös jibipuomi, monikäyttöinen tela-alustainen nosturi on ihanteellinen myös nosturikäyttöön jopa 40 tonnin työkuormille.

Kompakti monikäyttöinen nosturi on todella elementissään erityisesti ahtailla rakennustyömailla. Se on käyttökunnossa hyvin nopeasti ja teleskooppialavaunun ansiosta Sennebogen 640 seisoo vakaasti ja luotettavasti 700 millimetrin levyisillä, 3-kenkäisillä teloillaan. Kompaktit mitat ja vastapainon helppo kiinnitysjärjestelmä säästävät aikaa ja rahaa, kun konetta siirretään työmaiden välillä. Alavaunu sisään vedettynä koneen leveys on vain kolme metriä. Koska ylävaunun pituus on 6,62 metriä, niin 640 HD -nosturia voi kuljettaa helposti ja kustannustehokkaasti lavettiperävaunulla. Kokonaismassa alemmalla puomiosalla varustettuna on vain 38,7 tonnia, ja sitä voidaan keventää 30,5 tonniin vain neljän helpon työvaiheen avulla. Siten tavallinen lavettiperävaunu riittää turvalliseen kuljetukseen.

Moderni Maxcab-mukavuusohjaamo tarjoaa ergonomisen työympäristön nosturinkuljettajalle. Lukuisat työvalot ja lisävarusteena saatavat ympäristökamerat varmistavat hyvän näkyvyyden ja parhaan työturvallisuuden. Sencon -diagnoosi- ja hallintajärjestelmä tukee käyttäjää päivittäisessä työssä. Lisävarusteena on saatavana ohjaamon 15 asteen kallistus tai 2,70 metrin nosto vielä paremman näkyvyyden varmistamiseksi työlaitteeseen ja työympäristöön.

Suomessa Sennebogenit myy Konekesko.

Lue seuraavaksi