Uutiset

Työkoneet

Sanylta kompakteja pyöräkuormaajia

SANY Europen konetarjontaan uusi konetyyppi. Euroopan markkinoilla on ollut tarjolla jo vuodesta 2016 lähtien 15 Sany-kaivukonemallia kokohaarukkaan 1,6–50 tonnia. Nyt valikoima täydentyy neljällä kompaktilla pyöräkuormaajamallilla, joiden kauhakapasiteetit ovat 0,7–1,1 kuutiometriä. Koneet valmistetaan Euroopassa ja ne täyttävät Euroalueen markkinoiden vaatimukset. Uudet pyöräkuormaajat ovat myös rekisteröitävissä tieliikennekäyttöön.

Valmistukseen käytetään tunnettuja komponentteja. Tuotannossa noudatetaan alan korkeita vaatimuksia ja standardeja. Näin tuotteille voidaan myöntää viiden vuoden takuu.

Uusissa pyöräkuormaajissa on vakiona hydraulinen työlaitteen (kauhan) pikakiinnitys sekä varoventtiilit. Myös isommista koneista tuttu, kallistuva taka-akseli (oskilloiva) on näissä kompakteissa koneissa vakiona. Ominaisuus lisää koneen tasapainoa kaltevalla alustalla.

Uusien kompaktien Sany-pyöräkuormaajien mallimerkinnät ovat SW075, SW085, SW105 ja SW1115. Koneiden toimitukset alkavat marraskuussa 2020.
Vuonna 2019 Sany Europe toimitti Euroopan asiakkaille noin tuhat kaivukonetta ja yli sata nosturia.Sany Europe on osa kiinalaista Sany Heavy Industry:tä. Sany on yksi maailman suurimmista rakennus- ja urakointikoneiden valmistajista. Konsernin liikevaihto on yli 14 miljardia dollaria (11,9 M€). Erilaisia tuoteperheitä on tuotannossa yli 25 kappaletta ja erilaisia konemalleja yli 300. Työntekijöitä on noin 35 000 henkeä, niin tuotannossa, myynnissä kuin huollossa.
Urakointipuolella koneiden pääpaino on kaivukoneissa, nostureissa ja betonilaitteissa. Yritys valmistaa myös satamakoneita, tuulivoimaloita ja kokonaisia asfalttiasemia. Kiinan lisäksi valmistusta tehdään myös Euroopassa.


Tarkkasilmäinen lukija huomaa koneissa selvän yhteneväisyyden italialaiseen Venieriin.

Suomessa Sany-maarakennuskoneiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä vastaa Machinery Oy.


Lue seuraavaksi