Uutiset

Työkoneet

S-Rental osaksi KH-Koneet Groupia

S-Rental

KH-Koneet Group on ostanut ruotsalaisen maarakennuskonevuokraamo S-Rental Ab:n koko osakekannan KH-Maskin Ab:n kautta.

S-Rental on vuonna 2016 perustettu ruotsalainen maansiirtokoneiden vuokraukseen erikoistunut yritys. Yhtiö on kasvanut perustamisestaan lähtien nopeasti, ja sen liikevaihto oli elokuussa 2019 päättyneellä tilikaudella 52 miljoonaa Ruotsin kruunua. S-Rentalin toimitilat sijaitsevat Enköpingissä, ja yhtiö työllistää noin 15 henkilöä. Ennen yrityskauppaa yhtiön omistivat Törnells Maskinuthyrning AB ja yhtiön toimitusjohtaja Tony Ferm, joka jatkaa S-Rentalin johdossa.

Tony Ferm
Tony Ferm

Kauppa luo vankan perustan laajemmalle asiakaspalvelulle ja palveluvalikoimalle Ruotsin markkinoilla. Me KH-Koneet Groupissa näemme konevuokrauksen lisääntyvän ja kokonaispalveluiden tarpeen kasvavan Ruotsin maarakennuskonemarkkinoilla, ja nyt toteutunut kauppa on yksi osa pitkän ajan suunnitelmaamme Ruotsissa.

”S-Rental on Tony Fermin luotsaama asiakaslähtöinen konevuokraamo, joka yhdistettynä KH-Maskin AB:n Kobelco- ja Wacker Neuson -koneiden myynti- ja huoltoverkostoon tekee meistä kokonaisvaltaisen toimijan maan markkinoilla. Lisäksi tehty järjestely vahvistaa yhteistyötä Törnells Maskinuthyrningin kanssa”, kertoo S-Rentalin perustamisessa mukana ollut KH-Koneet Groupin toimitusjohtaja Teppo Sakari.

”Konevuokrauksesta tulee tärkeä osa KH-Koneet Groupin liiketoimintaa Ruotsissa. Maajohtajamme Martin Lindén on ollut vahvasti mukana luomassa strategiaamme Ruotsin markkinoille ja tekemässä tätä kauppaa. Meillä on yhteinen näkemys, että konevuokraukselle on markkinoilla kysyntää ja että se on meille tärkeä toiminto, jotta pystymme kehittämään palvelujamme ja asiakkaille tarjottavia kokonaisratkaisuja.”

S-RentalLue seuraavaksi