Uutiset

Työkoneet

Rudus Oy ostaa Sepeli Tekniikka Oy:n

Rudus Oy on 2.4.2024 sopinut valtakunnallisen murskaus- ja louhintaliiketoimintaa harjoittavan Sepeli Tekniikka Oy:n ostamisesta. Rudus Oy on kivipohjaisten rakennusmateriaalien ja ratkaisujen markkinajohtaja ja osaaja rakennustuoteteollisuudessa Suomessa.

Yritysosto täydentää Ruduksen murskausurakoinnin osaamista sekä vahvistaa ja laajentaa kokonaispalvelutarjontaa erityisesti Etelä-Suomessa. Lisäksi osto vahvistaa kivipohjaisten rakennusmateriaalien kierrätysliiketoimintaa Kaakkois-Suomen alueella.

Sepeli Tekniikan oston myötä Rudus jatkaa kasvuaan ydinliiketoimintojemme strategian mukaisesti. Olen erittäin tyytyväinen kaupan toteutumisesta ja on todella mukavaa toivottaa uudet ammattilaiset tervetulleiksi Rudukseen. Näen tässä paljon potentiaalia tulevaisuutta ajatellen, sillä pystymme parantamaan ratkaisuja, joita voimme tarjota asiakkaillemme, kommentoi Ruduksen toimitusjohtaja Mikko Vasama.

Allekirjoitustilaisuuden jälkeen ryhmäkuvassa vasemmalta alkaen Sepeli Tekniikan tuotantopäällikkö Jarko Volanen ja toimitusjohtaja Mikko Ruuskanen sekä Rudukselta toimitusjohtaja Mikko Vasama, kiviaines- ja kierrätysliiketoimintojen johtaja Ville Routama ja talousjohtaja Markku Mikkola.

Yritysosto on jatkoa kyseisten liiketoimintojen kasvupolulle”, toteaa Ruduksen kiviaines- ja kierrätysliiketoimintojen johtaja Ville Routama.

Olemme tyytyväisiä yrityskauppaan, joka luo puitteet liiketoiminnan pitkäjänteiselle kehitykselle ja antaa henkilöstöllemme lisää mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Sepeli Tekniikan ammattilaisten osaaminen on positiivinen lisä Ruduksen laajaan ja korkealaatuiseen kiviainesperheeseen”, sanoo Sepeli Tekniikan toimitusjohtaja Mikko Ruuskanen.

Sepeli Tekniikka Oy tulee osaksi Ruduksen laajaa toimintaa, ja yrityskaupan myötä kaikki työntekijät siirtyvät osaksi Rudus-konsernia. Toiminta jatkuu toistaiseksi Sepeli Tekniikka Oy:n nimellä.

Lue seuraavaksi