Uutiset

Työkoneet

Rotatorin Hitachi-kalusto tien päälle lokakuussa

Rotatorin koko maan kattava, näyttävä Pyöräkuormaajakiertue lähtee liikkeelle lokakuun 21. päivä Jyväskylästä ja Lappeenrannasta.  Kiertue toteutetaan kaksiosaisena: toinen koneryhmä kiertää Itä- ja Pohjois-Suomen ja toinen Etelä- ja Länsi-Suomen. Kiertue vierailee kaikkiaan 15 paikkakunnalla, päätyen 5.6.11. Pirkkalaan kaksipäiväiseen konetapahtumaan.

Kiertueella esittelyssä ovat Hitachin uudet viitossarjalaiset pyöräkuormaajat: ZW310-5B ja ZW330-5B, sekä suoraaisaiset mallit: ZW150PL ja ZW180PL.
Länsi- ja Etelä-Suomessa mukana kiertää Hitachi ZH210LC 5 hybridikaivukone ja 5-sarjan kaivukonetta pääsee kokeilemaan myös Itä-ja Pohjois-Suomen kiertueella.

Kaikissa kiertueen esittelypisteissä on mahdollisuus koeajaa uusia Hitachi ZW-malliston koneita ja tutustua sekä Rotatorin että yhteistyökumppaneidemme varusteisiin, laitteisiin ja palveluihin. Tarkat tiedot kiertuekalustosta, paikkakunnista, ohjelmasta ja yhteistyökumppaneista löydät osoitteesta www.pyorakuormaajakiertue.fi. Pyöräkuormaajakiertueen etenemisestä tullaan kertomaan myös kiertueen Facebook-sivuilla.

Lue seuraavaksi