Uutiset

Työkoneet

Ritchie Bros:n Tampereen konehuutokauppa sähköisenä

Ritchie Bros.in seuraava raskaan kaluston konehuutokauppa Suomessa pidetään 25. Lokakuuta ja eri tavalla kuin aikaisemmin. Tampereen huutokauppaan listattu kalusto myydään yhtiön kuukausittaisessa online-huutokaupassa – reaaliaikainen huutokauppa pidetään sivustolla www.ironplanet.com/tampere keskiviikkona 25. Lokakuuta. Ostajille ja myyjille tarjotaan täysi asiakaspalvelu Ritchie Bros.in toimesta.

IronPlanet, yksi suurimmista raskaan kaluston verkkohuutokaupoista, yhdistyi Ritchie Bros.in kanssa aiemmin tänä vuonna, jolloin sen osto ja myyntikanavat lisättiin Ritchie Bros.in alle.

“Huutaminen IronPlanetin online-huutokaupassa on helppoa, hauskaa ja jännittävää” kertoo Jacobo Garcia, Ritchie Bros.in Vice President Sales, Pohjois-Eurooppa. ”25. Lokakuuta käytävässä huutokaupassa on tarjolla laaja valikoima koneita ja autoja. Tiimimme on valmiina auttamaan alkuun kaikkia kiinnostuneita huutajia, joille IronPlanet ei ole vielä tuttu.”

IronPlanetin 25. Lokakuuta käytävään kuukausittaiseen huutokauppaan on listattu laaja valikoima käytettyjä ja käyttämättömiä koneita, laitteita ja autoja – useat niistä myydään Suomesta, kuten:

  • New Holland E235BSR-2 kaivinkone
  • Caterpillar 312DL kaivinkone
  • Volvo L150E pyöräkuormaaja
  • Atlas Copco Flexiroc T15 pora
  • SISU E11M 10×2 sementtiauto

IronPlanetin sivusto on helppokäyttöinen, mutta huutokauppa toimii hiukan eri tavalla kuin Ritchie Bros.in livehuutokauppa. IronPlanetin huutokaupat pidetään sähköisenä ilman meklaria ja kalusto voidaan myydä Ritchie Bros.in pihalta tai ympäri Eurooppaa sijaitsevien asiakkaiden omista toimipisteistä. Koneista on esillä tarkastusraportti ja monilla koneilla on Ironclad-takuu – sertifikaatti ammattilaisen suorittamasta vielä tarkemmasta katsastuksesta. Moni 25. Lokakuuta myytävistä kohteista on esillä Ritchie Bros.in Tampereen toimipisteessä, missä kalustoa voi tarkastaa 23. Lokakuuta alkaen. Huutokauppaan rekisteröitymisen jälkeen voi huutoja asettaa huutokauppapäivänä reaaliaikaisesti tai ennakkoon käyttämällä ”Priority-Bids” toimintoa.

Kiinnostavaa myös myyjille

Kun osa valmistautuu ostamaan 25. Lokakuuta pidettävässä huutokaupassa, valmistautuvat toiset myymään raskasta kalustoa. ”Hienointa myyjille on, että tavoitamme sekä IronPlanetin että Ritchie Bros.in huutajat samassa tapahtumassa ja yhdessä sähköisessä kanavassa,” Jacobo Garcia lisää. ”Tämä huutokauppa on kiinnostava mahdollisuus kaikille yrityksille, jotka suunnittelevat myyvänsä kalustoa tässä kuussa. Myyjät saavat jopa valita siirtävätköö kaluston Tampereen huutokauppa-alueelle vai myyvätkö sen omasta toimipisteestään.”

Lisätietoja huutokaupasta sekä listaus myytävästä kalustosta löytyy osoitteesta www.ironplanet.com/tampere

Lue seuraavaksi