Uutiset

Työkoneet

Rentti Pirkkala avattiin

Case- ja McCloskey -koneiden maahantuoja Rentti on avannut uuden täyden palvelun toimipisteen Pirkkalaan osoitteeseen Turkkirata 30 D. Kyseessä on yrityksen kolmas oma toimipiste Honkajoen ja Vantaan toimipisteiden rinnalle. Pirkkalassa Rentti palvelee asiakkaita näköalapaikalla, Tampereen ohitustien välittömässä läheisyydessä.

Rentti Pirkkalan konemyynnissä aloittaa heinäkuussa Juhani Helin (toinen oik.) ja konevuokrauksesta vastaa Juha Oksanen (toinen vas.). Lisäksi kuvassa vasemmalla Rentin Markus Lehtimäki ja oikealla Juha Leivo.

”Toimintamme on hyvässä kasvusuunnassa, jonka rohkaisemana päätimme avata Pirkkalaan uuden toimipisteen”, sanovat Juha Leivo ja Markus Lehtimäki Rentiltä. 

Pirkkalaa voi huoletta kutsua konekaupan keskittymäksi. Useimmat maassamme edustettavat konemerkit löytyvät alueen kauppiaiden valikoimista. ”Kyllä tässä sijainti oli se tärkein juttu. Haluamme palvella asiakkaita siellä, missä he liikkuvat. Tänne on lisäksi myös meidän helppo tulla niin Honkajoelta, kuin Vantaalta.” 
”Kun sopivat tilat, sopivalta paikalta löytyivät, niin ei tarvinnut pitkään pohtia ratkaisua”, lisäävät Juha ja Markus.

Myydään ja vuokrataan

Pirkkalassa Rentti palvelee niin konemyynnin, konevuokrauksen kuin varaosien ja jatkossa myös huollon asiakkaita. Konemyynnissä Pirkkalassa heinäkuussa aloittaa Juhani Helin. Hänellä on vahva kokemus muun muassa Case-maarakennuskoneista, lähes kymmenen vuotta.  ”Saatiin taas yksi ammattimies lisää joukkoomme”, kehuu Juha Leivo. Case-koneiden lisäksi Helin myy myös muita Rentin edustuksessa olevia konemerkkejä. 

Pirkkalassa on jatkossa esillä hyvä valikoiman uusia myytäviä koneita, kuten myös monipuolinen vuokrakonevalikoima. 

Koneiden vuokrauksesta Pirkkalassa vastaa pääasiassa, nyt Honkajoelta Pirkkalaan siirtyvä, Juha Oksanen. Rentin vuokrakonevalikoimassa on kaivukoneiden ja pyöräkuormaajien lisäksi myös muun muassa traktoreita. ”Konevuokraus on jatkuvassa kasvussa. Se kehittyy meillä koko ajan uusien toimipisteiden myötä. Kaivukoneiden, pyöräkuormaajien ja traktoreiden lisäksi meiltä kannattaa kysyä vuokralle myös seulontakalustoa”, sanoo Juha Leivo. 

Rentiltä löytyy nyt koneita myös nopeaan toimitukseen. ”Varsinkin lyhytperäisiä Case CX 145- ja 245 -malleja on heti saatavilla, niin omaksi kuin vuokralle”, kehuvat Rentin miehet yhteen ääneen.

Nopeat varaosatoimitukset

Kasvava Case-konekanta tarvitsee myös hyvän varaosapalvelun ja jatkossa varaosia saa kaikista Rentin toimipisteistä.

”Meiltä saa osat muun muassa kaikkiin CNH Industrialin merkkeihin. Casen ja New Hollandin lisäksi valikoimassamme ovat myös Fiat-Kobelco- ja Fiat-Hitachi -osat”, kertoo Rentin varaosamyynnistä vastaava Jori Nivus. Yleisimmät osat löytyvät heti hyllystä. Tilattavat osat saadaan esimerkiksi Saksasta Pirkkalaan ja Vantaalle useimmiten jo päivässä. ”Osien toimitusnopeus ja saatavuus ovat hyvällä tasolla ja siitä olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta”, kertoo Jori.

Rentin uusi Pirkkalan toimipiste avattiin kesäkuun alussa.

Pirkkalaan tulee oma varaosavarasto. Myös Vantaalla varaosien saatavuutta parannetaan varastoa laajentamalla. ”Molemmissa toimipisteissä on aloittamassa oma varaosamyyjä. Palvelu paranee myös sitä kautta”, kertoo Juha Leivo.  Rentin oma huolto sijaitsee Honkajoella Kantatie 44:n varrella ja se palvelee lähinnä lähialueen asiakkaita. Muualla Suomessa Rentillä on hyvin kattava sopimushuoltopisteverkosto.

Rentin palvelut ja edustuksessa olevat konemerkit löytyvät nyt myös Pirkanmaalla ja Hämeessä aikaisempaa lähempää. Palvelevasta asenteesta kehuttu yritys saa nyt samalla lisää ”käsiä” myyntiin ja varaosatoimintoihinsa. Kaksi vuotta sitten syksyllä aloitettu Case maarakennuskoneiden maahantuonti on nyt hyvällä mallilla, paremmalla kuin moni silloin oletti.

Lue seuraavaksi