Uutiset

Työkoneet

Rentti palvelee pohjoisen asiakkaita Oulun Ruskossa

Rent Oulu

Otsikkokuvassa Ari Kiviharju (alk.oik.), Jaakko Huttu ja Tomi Nikula palvelevat Rentin Oulun toimipisteessä Ruskon teollisuusalueella osoitteessa Konetie 17.


Case- ja McCloskey -koneiden maahantuoja Rentti on avannut uuden täyden palvelun toimipisteen Ouluun Ruskon teollisuusalueelle. Osoitteessa Konetie 17 asiakkaita palvelevat konemyynti ja -vuokraus sekä huolto- ja varaosatoiminnot. Kyseessä on yrityksen neljäs oma toimipiste Honkajoen, Pirkkalan ja Tuusulan toimipisteiden rinnalle. Aikaisemmin Cramo-konevuokraamon käytössä olleet tilat sopivat Rentin toimintaan hyvin. ”Riittävän iso piha-alue on kuin kirsikka kakun päälle”, toteaa Rentin Oulun konemyyjä Ari Kiviharju.

Ruskon teollisuusalue Oulussa tunnetaan konealan toimijoiden keskuudessa ja siellä sijaitsee useita alan toimijoita. Rentin käytössä olevat nykyaikaiset tilat viimeisteltiin alkuvuoden aikana palvelemaan konekaupan ja varaosamyynnin asiakkaita mahdollisimman hyvin. ”Tänne on hyvät yhteydet ja alue on monelle maarakentajalle ennestään tuttu ja moni asiakas on jo paikalle ehtinyt käymään”, sanoo Ari Kiviharju.

Lähempänä asiakasta

”Toimintamme jatkaa hyvässä kasvusuunnassa ja halusimme päästä lähemmäs asiakkaitamme myös Pohjois-Suomessa”, perustelee Rentin toimitusjohtaja Juha Leivo päätöstä oman toimipisteen avaamiseen Oulussa.

Pohjois-Suomessa on paljon isoja rakennushankkeita käynnissä ja käynnistymässä. On odotettavissa, että sama meno jatkuu useita vuosia. ”Meillä on nyt hyvä porukka myös Oulussa kasassa ja tarvittaessa lisäämme henkilökuntaa vastaamaan kasvavaan kysyntään”, lisää Leivo.

Rentin laaja ja monipuolinen konevalikoima myyntiin ja vuokraamiseen kiinnostaa maarakennuskoneurakoitsijoita ja muita toimijoita. ”Perinteisten maarakennuskoneiden lisäksi valikoimassamme olevat McCloskeyn murskat ja seulat sekä laaja vuokratraktoritarjonta on herättänyt paljon kiinnostusta”, sanoo Ari Kiviharju, jolla on kahden vuosikymmenen kokemus konekaupasta Oulun alueella ja Pohjois-Suomessa.

Oulussa on jatkossa esillä hyvä valikoiman uusia myytäviä koneita, kuten myös monipuolinen vuokrakonevalikoima.

Rent Oulu
Oulussa on jatkossa esillä hyvä valikoiman uusia myytäviä koneita, kuten myös monipuolinen vuokrakonevalikoima. ”Riittävän iso piha-alue on kuin kirsikka kakun päälle”, toteaa Rentin Oulun konemyyjä Ari Kiviharju.

Nopeat varaosatoimitukset

Varsinkin kasvava Case-konekanta tarvitsee myös hyvän huolto- ja varaosapalvelun. Varaosia saa kaikista Rentin toimipisteistä, myös Oulusta. Huoltoja Rentin Oulun toimipisteessä tekee Tomi Nikula, joka on kerryttänyt huolto-osaamista jo useamman vuoden ajalta.

”Meiltä saa osat muun muassa kaikkiin CNH Industrialin merkkeihin. Casen ja New Hollandin lisäksi valikoimassamme ovat myös Fiat-Kobelco- ja Fiat-Hitachi-osat”, kertoo Rentin Oulun alueen varaosamyynnistä vastaava Jaakko Huttu. Yleisimmät osat löytyvät heti hyllystä ja muiden toimipisteidemme kautta tilattavat osat saadaan useimmiten jo päivässä. ”Osien toimitusnopeus ja saatavuus ovat hyvällä tasolla, ja siitä olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta”, tietää Jaakko.

Varaosien lisäksi Jaakko Huttu pitää myynnissä myös kulutusosia ja monipuolista valikoimaa erilaisia tarvikkeita. ”Kehitämme varaosa- ja tarvikemyyntivalikoimaamme kysynnän mukaisesti”, lisää Jaakko Huttu lopuksi.

Rentin palvelut ja edustuksessa olevat konemerkit löytyvät nyt myös Oulussa ja Pohjois-Suomessa aikaisempaa lähempää. Palvelevasta asenteesta kehuttu yritys saa nyt samalla lisää ”käsiä” huoltoon ja varaosatoimintoihinsa.


Lue seuraavaksi