Uutiset

Työkoneet

Renta ostaa Pohjanväreen

Renta Group Oy (”Renta Group” tai ”Renta”) vahvistaa asemaansa Suomessa ostamalla Espoon Nosturikeskus Oy Pohjanväreen ja Espoon Rakennuskonevuokraamo Oy:n osakekannat sekä Lohjan Nosturipalvelu Oy:n liiketoiminnan (yhdessä ”Pohjanväre” tai ”Yhtiö”).

Pohjanväre on suomalainen henkilönostinten ja työkoneiden vuokraukseen sekä huoltoon keskittynyt yritys. Espoon Rakennuskonevuokraamon kautta Yhtiö harjoittaa myös yleiskonevuokraustoimintaa. Pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa toimivalla Yhtiöllä on kolme toimipistettä, yli 10 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto noin viisi miljoonaa euroa.

Kauppa vahvistaa entisestään Rentan asemaa pääkaupunkiseudulla ja laajentaa Rentan läsnäoloa Etelä-Suomessa, sekä monipuolistaa Rentan kalustovalikoimaa.

Pohjanväreellä on tunnettu brändi ja maine laadukkaiden palvelujen tarjoajana. Toiminnallisesti Yritys sopii erinomaisesti Rentaan paikallisen ja asiakaslähtöisen liiketoimintamallinsa ansiosta. Pohjanväre palvelee jatkossakin asiakkaitaan samalla paikallisella lähestymistavalla ja laadukkailla palveluilla kuin ennenkin. Tulevaisuudessa toiminnan tukena ovat myös Rentan kehittämät huippuluokan digitaaliset ratkaisut.

”Pohjanväreellä on pitkä historia alalla ja se on tunnettu laadukkaista palveluistaan. Olemme erittäin iloisia voidessamme yhdistää voimamme kannattavan yrityksen kanssa, joka jakaa tavoitteemme tarjota erinomaista asiakaspalvelua paikallisesti. Yritysosto vahvistaa entisestään asemaamme pääkaupunkiseudulla ja antaa meille hyvän pohjan jatkaa kasvuamme Etelä-Suomessa”, sanoo Renta Groupin toimitusjohtaja Kari Aulasmaa.

”Olemme iloisia voidessamme jatkaa osana Rentaa, joka on aidosti kiinnostunut liiketoimintamme jatkuvasta kehittämisestä ja kasvusta. Yhdistämällä voimamme Rentan kanssa saamme käyttöömme entistä laajemmat resurssit, laajemman tuotevalikoiman ja Rentan digitaaliset ratkaisut. Olemme vakuuttuneita siitä, että Renta tarjoaa hyvän kodin työntekijöillemme ja osana Rentaa pystymme edelleen kehittämään palveluitamme asiakkaiden suuntaan”, kertovat Antti ja Jari Pohjanväre.

Renta Group

Renta Group on pohjoiseurooppalainen täyden palvelun konevuokrausyritys, joka perustettiin vuonna 2015. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Baltiassa, ja sillä on 136 toimipistettä ja noin 1 500 työntekijää. Renta on yleiskonevuokraamo, jolla on laaja valikoima rakennuskoneita ja -laitteita sekä niihin liittyviä palveluita. Vuokraamoverkoston lisäksi Renta on merkittävä teline- ja sääsuojauspalvelujen toimittaja.

Pohjanväre

Pohjanväre on vuonna 1964 perustettu suomalainen henkilönostinten ja työkoneiden vuokraukseen sekä huoltoon erikoistunut yritys. Espoon Rakennuskonevuokraamon kautta Yhtiö harjoittaa myös yleiskonevuokraustoimintaa. Pohjanväre toimii Etelä-Suomessa, keskittyen pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle. Yhtiöllä on kolme toimipistettä, yli 10 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto noin viisi miljoonaa euroa.Lue seuraavaksi