Uutiset

Työkoneet

Renta avasi Tampereella

Vuosi sitten käynnistyi uuden suomalaisen rakennuskonevuokraamon toiminta, kun pääkaupunkiseudulla toimivat Telinekympin, Kehä-Koneen ja Jasocan toiminnot yhdistettiin Renta-nimen alle. Sen jälkeen on ympäri maata avattu uusia toimipisteitä, sillä tavoite on olla aidosti valtakunnallinen toimija. Ketjun 19. toimipiste avattiin 21.4. Tampereelle.

Rentalle on nähty tilausta kasvavilla rakennusalan markkinoilla. Toimipisteverkostoa laajennetaan vauhdilla ja tulevana kesänä toimipaikkoja on 21 Kotkasta Rovaniemelle. ”Tavoite on, että meillä on ketju kunnossa vuoden kuluttua ja silloin meillä on 25–30 toimipaikkaa”, kertoo Rentan toimitusjohtaja Kari Aulasmaa.

Rentan toimitusjohtaja Kari Aulasmaa ja Tampereen toimipisteen esimies Mika Heikkilä kiittelevät hyviä rakennusalan suhdanteita, joista uudelle toimijalle lohkeaa oma siivu normaalia helpommin.

Renta on yleiskonevuokraamo, joka tarjoaa vuokrakalustoa rakennusalalle monipuolisesti. Paikallinen tarjonta kattaa normaalit rakentamisen tarpeet, valtakunnallisuus tuo resurssit tarjota isojakin kokonaisuuksia esimerkiksi työmaatiloja ja sääsuojia.

Tarjontaan kuuluu myös maarakennuskoneita: Volvo-kaivukoneita ja -pyöräkuormaajia alle 8 tonnin kokoluokissa ja 4–13-tonnisisa Volvo-jyriä. ”Isompaa maarakennuskonekalustoa meillä ei ainakaan vielä ole, mutta tarvittaessa saamme ratkaisut sellaisistakin”, lupaa Aulasmaa.

Tampereelle Rentan toimipiste avattiin Sarankulmaan, Pirkkahallia vastapäätä ohitustien varteen. ”Lähdemme tästä hakemaan omaa paikkaamme Tampereen seudulla”, sanoo Tampereen toimipisteen esimies Mika Heikkilä. ”Rakentamisen suhdanteet ovat nyt hyviä ja kasvavia, joten uskon meille oman siivun löytyvän helposti. Pääasiassa asiakkaita meille ovat rakennusliikkeet ja kunnallissektori sekä LVIS-alat, mutta myös yksityiset rakentajat ovat meille tärkeitä.”

”Vuokrakonevalikoima on jo hyvä, mutta ei vielä täydellinen. Koko repertuaari tulee kuitenkin tarjontaan tulevan vuoden aikana, toki sitä kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti”, lupaa Heikkilä.

”Olemme yrittäjähenkisiä ammattilaisia ja ymmärrämme kokonaisuudet. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Toimintamme on valtakunnallista, mutta aina paikallisella otteella”, päättää Aulasmaa.

Lue seuraavaksi