Uutiset

Työkoneet

RealMachinerylle toimipiste Ouluun

RealMachinery Oy avasi 3. helmikuuta oman toimipisteen Ouluun. Täyden palvelun koneliikkeessä toimivat Doosan-, Bobcat- ja Mecalac-myyntipiste, varaosamyynti, huoltokorjaamo sekä konevuokraamo.

Dae-Tek Oy:n ja RealMachinery Oy:n 12. marraskuuta solmiman yhteistyösopimuksen myötä RealMachinery aloitti Dae-Tek Oy:n jälleenmyyjänä Tampereen, Keski-Suomen ja Oulun myyntialueilla joulukuun alusta. Tällöin Doosan-, Bobcat- ja Mecalac-koneiden myynti- ja huolto- sekä varaosapalvelut mainituilla alueilla siirtyivät Dae-Tek:lta RealMachinerylle.

Oulun toimipisteen 400 neliön tilat sijaitsevat osoitteessa Sälpätie 16. Toimipisteen vetäjänä ja Pohjois-Suomen aluepäällikkönä toimii konemyynnistä lähes 20 vuoden kokemuksen omaava pitkän linjan konekauppias Pekka Karjalainen. Huolto-, korjaamo- ja varaosa-asioissa asiakkaita palvelevat Sakari Mäkelä ja Juha Järvinen. Lisäksi Oulun toimipisteessä on oma huoltoauto sekä kolme sopimushuoltajaa.

Vaihtokoneitakin Ouluun on tarkoitus saada kolmisenkymmentä ja vuokraustoiminta pyörii RealMachinerylle tuttuun tapaan. Myös RealMachineryn edustamat Kinshofer-lisälaitteet, kuten NOX-rototiltit ja Demarec- sekä RF-tuotteet ovat edustettuina Oulun toimipisteessä.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi