Uutiset

Työkoneet

RealMachinery ottaa nostot hallintaan

RealMachinery on tehnyt merkittävät jälleenmyyntisopimukset nostoalalle ja kehittää maan kattavat jälkimarkkinointipalvelut alalle. Edustukset kattavat varsin monipuolisesti nostokonealaa, sillä edustuksessa ovat: Grove-ajoneuvonosturit, Manitowoc-ristikkopuominosturit, Potain-torninosturit, Haulotte-henkilönostimet ja Palfingerin kuorma-autoalustaiset henkilönostimet.

Uuden aluevaltauksen haltuunotto ei ole haasteetonta ja se on tiedostettu RealMachineryllä. ”Teemme pitkäjänteistä työtä nostoalan palvelutarjonnan lisäämiseksi. RealMachineryn taloudellinen tausta on kunnossa ja sille toimintaa rakennetaan. Tunnemme ja tiedämme miten tärkeää on toimiva varaosa- ja huoltopalvelu on alan ammattilaisille. Esimerkiksi varaosat, joita ei sattuisi olemaan varastossamme, toimitetaan lentorahtina asiakkaalle seuraavana arkipäivänä”, kertoo nostokaluston myyntipäällikkö Vesa Hakkarainen.

Kaikkiaan RealMachineryllä on panostettu jälkimarkkinointiin ja se työllistä noin 60 prosenttia realmachineryläisistä. Osa nostoalan huolto- ja korjaustoimenpiteistä käy korjaamoammattilaisilta, mutta myös nostoalan erikoisosaaminen on tärkeää. Sitä varten on palkattu oma osaajakuntansa, joka matkustaa ympäri Suomen tarpeen mukaan. Esimerkiksi alalla tunnettu huoltomies Simo Kotilainen on palkattu RealMachineryn riveihin.

Viimeisin sopimus ranskalaisen Haulotten ja itävaltalaisen Palfinger Platformin edustuksista on tuonut asiantuntemusta näiden merkkien kanssa pitkään toimineen Kaarlo Halisen siirtyessä RealMachineryn palvelukseen.

Uusi nostokalusto-tuotelinja, joka todennäköisesti tullaan tuntemaan RealLift-nimellä, tulee olemaan näkyvästi esillä Mansen Mörinöillä.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi