Uutiset

Työkoneet

RealMachinery laajentaa Mecalac-edustustaan kaivukoneisiin

RealMachinery Oy on solminut Mecalacin kanssa sopimuksen 1.2.2024, jolla laajennetaan RealMachineryn nykyistä Mecalac-portfoliota. RealMachinery on maahantuonut ja jälleenmyynyt kompakteja Mecalacin pyöräkuormaajia jo yli vuosikymmenen ajan. Ne soveltuvat hyvin moninaiseen piha- ja viherrakentamiseen, materiaalinkäsittelyyn sekä kiinteistöhuollon päivittäisiin tehtäviin. Hyvien kokemusten perusteella RealMachinery on nyt päättänyt laajentaa edustustaan Mecalacin pyöräkuormaajista myös Mecalacin useilla innovatiivisuuspalkinnoilla palkittuihin kaivukoneisiin. 
  
Tulevaisuudessa RealMachinery tarjoaa asiakkailleen Mecalac-tela- ja pyöräalustaisia kaivukoneita painohaarukassa 6–15 tonnia. Kompaktit sekä nopeat tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet soveltuvat monipuolisiin tehtäviin kaivutöissä, nostoissa ja kuormauksissa säilyttäen liikkuvuutensa niin maastossa kuin raiteidenkin päällä. Lisäksi RealMachineryn kautta on saatavilla Mecalacin huippuunsa kehitettyjä akkukäyttöisiä uutuuskaivukoneita sekä pyöräkuormaajia hiljaiseen ja päästöttömään, täyspäiväiseen työntekoon. 
  
Mecalac on ollut hyvä tukijalka konemyynnissämme sekä -vuokrauksessamme, ja haluammekin nyt laajentaa Mecalac-portfoliota. Uusien tuotteiden myötä voimme tarjota erikoisempia ratkaisuja asiakkaillemme, joilla on erityisvaatimuksia kaivukoneisiin liittyen. Odotamme innolla, että saamme ensimmäiset kaivukoneet näytille huhtikuussa Mansen Mörinöille Lempäälän toimipisteemme pihaan”, kertoo RealMachineryn liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen
  
RealMachineryn Mecalac-tuotepäällikkö Marko Kierros on myös tyytyväinen edustuksen laajenemiseen. 
“Olen toiminut alusta asti Mecalacin tuotepäällikkönä ja voin vakuuttaa, että koneet ovat teknisesti ja hinnallisesti erittäin kilpailukykyisiä. Esimerkiksi uudet tela-alustaiset MCR-kaivukoneet ovat nopeita ja tehokkaita. Tasapainoisuutensa ja kaivuvarsistonsa rakenteen myötä koneella voi ajaa jopa 10 km/h, mikä on parhaimmillaan lähes kaksi kertaa nopeampi vauhti kuin millään muulla pienellä kaivukoneella. Tämä mahdollistaa koneen käytön kaivamiseen, kuormaamiseen ja tavaran siirtelyyn. Kun otetaan huomioon kaikki aika, jonka pienet kaivukoneet käyttävät työmaalla, tuovat nämä ominaisuudet paljon lisää tuottavuutta kohteeseen”, kiteyttää Kierros
  
Mecalac-kaivukoneista on solmittu edustussopimus alkaen 1.2.2024 ja uudet Mecalac-kaivukoneet tullaan lanseeraamaan suurelle yleisölle Mansen Mörinöillä RealMachineryn Lempäälän toimipisteellä 13.–14.4.2024. 


Lue seuraavaksi